Мъри се отказва от 100 000 евро, за да поеме Левски

Станимир Стоилов се е отказал от колосалната премия в размер от 100 000 евро, която ръководството на Левски в лицето на Тодор Батков му дължи, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Мъри се отказва от 100 000 евро, за да поеме Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво да ви кажа,жал ми е за родния футбол,ние запалянковците си мислиме едно а то в деиствителност е коренно различно.михаилов като стана президент на бг футбола много барзо забрави за обещанията си и родниятни футбол се срина ,вижте какво е представянето ни в евро турнирите и на национали те ни срам.звездите си взимат голямите премии и изобщо не ги гризе савеста,защо това не го правят в англия питали ли сте се това,там направо ще ги изритат и после ще трябва да играят в дублиращи тимове.н родния футбол му е необходим президент от друга дарява това е истината .

abe po e dobar ot penevi treniori

говеда , докога сте се занимаваме с вас ...

Аз ако бях на Мъри и ме бяха изгонили, а сега идват даме викат щях да приема при условие, че ми изплатят 100 000 евро на МОМЕНТА и още 100 000 евро ми дадат до 5 минути и приемам да бъда треньор на Левски

Samo Cska!!!

От човек със селски манталитет ,нищо не става.Станимир Стоилов и Стойчо Младенов са селяндури ,които искат само пари и хич не ги е еня за отборите им.

Истинските мъже никога не се отказват от това което вече им е обещано! Камо ли пък 100,000 евро! Да Ви е честит новият тренер! Феновете на ЦСКА са по-доволни и от лескарите!

Човек с късмет навсякъде се проваля и все повече го искат :)

С Мъри треньор и като се направи чистка в отбора през зимата, през пролетния полусезон Левски ще има друг облик. Абе с Батков начело каквато е скръндза и шмекер-Нищо добро не ни чака

Ами какво да прави момченцето от Хасково, като за друго не става? Ама сега ми е ясно защо националите се представят така. Като имат за треньор такъв човек. Без грам достойнство! Поне да беше почакал да се махне Борат. И да си иска договореното от него до дупка. Ама пък сега лъсна истината - некадърникът плаща, за да е треньор от А група. Щото в по-долните запалянковците бият, не си поплюват с тях. Само за сините треньор. Като на голо дупе коприва ще са си.

Този мърьо е мазна утрепка.Изгониха го кат мръсно куче и пак има наглостта да се върне СРАМОТА!!!.

Този селски хитрец още ли не е разбрал,че не става за треньор?

Ужас!Това е по-лошо и от лошата серия!Сега остана да се довлече и Наско Педераско и ще цъфнем и вържем.Жалко,много жалко!

Супер! Мърльо и Танас Мангиза се завърнаха на Гей-Арена! Май Говньо ще трябва да цакне някоя и друга хилядарка на Танас, та току виж го пуснал и в игра....А Борат е уникален просто, няма такъв смешник! Най-добре си е Радко Лъжеца - дигна си човека чукалата, след сериозните успехи записани с отбора...

ЛЕВСКИ ЩЕ ЗАТЪНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ С МЪРИ!!!.ОТ НЕГО НЕ СТАВА ТРЕНЬОР!НАВСЯКЪДЕ СЕ ПРОВАЛИ С НЕГОВИТЕ ТАКТИКИ.

Естествено, че 100.000 EURO ще изгладят отношения между хишници, които са се научили само да смучат досега, а и стана традиция Левски да привлича провалили се преди това тренъори! Все пак е по-добре за отбора да е той отколкото неукия Гонзо, или анонимника му с лиценз! Ако и акциите наистина преминат в групировката близка до ДПС, и се смени цялото управление, с нови футболисти - отбора може да се върне на загубените си позиции!

леле пак тоя какви успехи ще ви ги издриска на герена - ще черпите говедца пак после ние

С Мъри треньор и като се направи чистка в отбора през зимата, през пролетния полусезон Левски ще има друг облик.

С Мъри начело през идната пролет Левски ще гази наред!!! ДА МУ МИСЛЯТ ЧОРБЕТАТА!!! ДА ТРЕПЕРЯТ!!!

ТОВА СЕ КАЗВА ДОБРА НОВИНА! ОЩЕ КОГАТО БАТКОВ УВОЛНИ МЪРИ МИНАЛАТА ГОДИНА, АЗ КАЗАХ, ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МУ ГРЕШКА. НИКОЙ ДРУГ ТРЕНЬОР НЕ Е ПОСТИГНАЛ ТАКИВА УСПИХИ С ЛЕВСКИ, КАКВИТО ПОСТИГНА МЪРИ В ПРЕЗ 2005-2007 Г. АЗ СЪЩО ТАКА КАЗВАХ, ЧЕ МЪРИ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, ЗАЩОТО ЗАВИСТНИЦИТЕ САМО ГО ЧАКАТ ДА ЗАПИШЕ ЗАГУБИ И ДА ПОЧНАТ ДА ГО КРИТИКУВАТ И ДА ГО ОПЛЮВАТ. ДАЙ БОЖЕ, МЪРИ ДА ИЗДЪРПА ЛЕВСКИ ОТ ДУПКАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРА.

Защо ли това не ме изпълва с надежда и радост.