Йовов: Ратко беше строг, а футболистите са глезени хора

Христо Йовов направи любопитно признание относно футболистите и техните характери. Нападателят на Левски определи играчите в България, като "глезени хора", съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Йовов: Ратко беше строг, а футболистите са глезени хора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами треньора треа да е строг ти кво искаш той треа да ви нахъса преди мач да ви натовари на тренировката то ако беше така как ти говориш то по добре без треньор да сме цялата публика благодарим на Йовов и искаме да му кажем да се оттегли от футбола сега са наред младите ващето време свърши

Според мен Йовов трябва да си закачи бутонките на стената в тях и никога, ама никога повече да не си и помисля да играе Футбол където и да било.

Йовов мазниоч проклет вземи се стегни .Не се ли виждаш на какво ниво си бе проклети куц кон.свиня мръсна долна .стегни се мършо стегни

абсолютно си прав жоро.

Футболистите са глезени хора, а ти батка си дърт и некадърен.

Йовов я се стегни да не се излагаш повече, ти можеш. Взими я ннацели тая врата най-накрая и ги матирай критиците ти...

"В Англия са много повече случаите с пияни футболисти и т.н", ами ок, но и ако и играта ви беше такава като в Англия.......щяхте да сте безценни.

това предупреждение към треньорите ли е - ако сте много строги, ще ви бойкотират. будалите са тези, които си дават парите да гледат този пасквил - явно не с игра, а по друг начин се уреждат нещата в шампионата. но идва време да обяснят как със заплата 500-1000 лева, карат кола за 100-120 000 + другите разходи

Време е да благодарим на господин Хр. Йовов за това, което е направил за Левски и да му пожелаем късмет в реализацията му като БИВШ футболист.

откажи се мойто момче докато е време,че от мач на мач си все по слаб. не знам защо те пускат още в игра.

отпред йовов.. отзад петков се спукват да пропускат в левски.... пи арабите и бразилците допълват картинката да е пълна !!! йовов вземи се застреляй... едно хлапе на 10 години сте вкара тя положения които ти пропускаш...!!!

йовов да си гледа шаха

верно е. глезени сте, направо лигави... но не мисля че навсякъде по света са такива...

Да, ама в Англия ще заковат за скамейката футболист, който прави пропуски като твоите Йовчо - докато ти си продължаваш да си пропускаш и младите нямат шанс за изява. Да му се невиди - как може да сравняваш българския футбол с английския бе момче!!