Литекс: ”Народът” на България се прояви за пореден път на Герена

Ръководството на Литекс разпространи официална декларация срещу недостойните изпълнения в ложата на "Герена". Както е известно, по време на двубоя между двата отбора снощи на "Герена", завършил 2:2, фенове опитаха саморазправа с хора от делегацията на ловешкия клуб, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Литекс: ”Народът” на България се прояви за пореден път на Герена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Литекс" шампион, а? Я питайте "Берое"...Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ ОТ ЛИТЕКС СА КУПИЛИ ТИТЛАТА. ДА СЕ ВЪРНЕМ МАЛКО НАЗАД. ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЛИТЕКС ПОБЕДИ МИНЬОР В ПЕРНИК И ЛОКО Сф в София? А Миньор и Локо преди това победиха категорично съответно ЦСКА и Левски на техните стадиони.

левскар съм и ме е срам за това. гонзо го уважавах до вчера. мислех го за мъж който може да губи, но уву не е така.много беше надрусал с нещо нашите сини момчета, затова така гледаха неаекватно. гонзо е виновен.

Майтап бе Гонзо.В БФФ спряха подпирането на отборчето на народа и той отива на естественото си място т.е. във втората половина на таблицата.Господ си знае работата.

аз съм фен на черноморец и съм безпристрастен по темата левски-цска.но си признавам,че от левскарчетата ме е срам като фен на фубола, като българин и като човек.българия трябва да се извини на света за съществуването на това нещо "фк левски срам за българия".

Гриша Ганчев плащал - дрън, дрън.Защо не плащаше когато треньор беше великият Станимир Стоилов(защото падаха).Така ще е и с националния отбор.Мъри като не успее да ни класира, ще го махнат и националния ще почне да бие (защото някой ще почне да плаща БФС сигурно или Гришата).

напълно съгласна съм с ред хунтер ;)

Този Тихончо нали го бяха ударили със запалка или бутилка с вода. Отде дойде този камък? Червено-оранжевата конфедерация съвсем се оплиска.

Само да напомня,за назначения"бизнесмен"гриша ганчев,че е 1-ви братовчед на нора ананиева.Без повече коментар.

абе ти що не се скриеш бе червен боклук

Как може да си позволява това този съдия. всички съдии в България трябва да свирят така , че отбора на народа да побеждава. сега ще се налага да измисляме административни процедури, такива че оъбора на народа пак да е шампион. Наистина Боби трябва да се махне . За да се оправи обаче отбора на народа трябва за председател на БФС да се постави Г О Н З О " велики".

Срамно и недостойно е да има побоища на стадиона, безспорен факт! Другия път когато купят мач, обаче господа ловчанлии да не стъпват на стадиона, че ако прокуратурата и БФС не вземат мерки, то на стадиона \"обезумелия народ\" няма да се поколебае да се отнесе подобаващо към официалната делегация. Простотия, която се шири по стадионите, не е следствие на масово изпростяване, а на просташкото, нагло и мафиотско управление на целия ни футбол.

аве оги ,да сагласен съм че не е това начина да се реагира,но като хората виждат как явно някои се гаври с тях,и то след като си дал немалко пари именно да гледаш мача от ложите на хората не са им издаряли нервите ...а пук то е ясно че гришата си е платил титлата тая година

На калпав К.Р вълната му пречи,казват по нашия край.На калпав Левски съдийте му виновни.

Само едно нещо не разбирам - сектор А е наситина за сериозни хора и е малко по-скъпо. Не разбирам какво прави там такъв като тоя SS по-долу. Какво прави индивид с лумпенско мислене в сектор А? Ей затова малко хора ходят само по стадионите - и 90% са лумпенясали каквато е и по-голямата част от обществото ни

Вижте им шефовете на тия убитаци от подуяне - георги марков,бай ви ганя,големия футболист и треньор-гонзо (знам,че имената на ХОРАТА се пишат с главни букви) и си направете изводи за всички останали.....БРАВО на съдията,справи се перфектно с мача,смея да твърдя,че не показа още дузина картони за оспорвания и други изстъпления на БГ-шампионите....Тия хорица са за съжаление...

изключително слаб съдия! правилно атакуват бфс, защото са неадекватни. литех ... каквото можаха направиха. в левски обаче се води целенасочена политика за изместване на проблема с калпавите управленски решения - добре поне, че е срещу бфс, които го заслужават. умно, но на европеиска сцена не помага. а публиката добре поема стария рефрен и е лесно манипулирана с това как видиш ли левски са сами срещу всички и всичко. психология на масите.

Тези ловешки боклуци не бой заслужават,а бесило.Заради такива селяци,без никакъв умствен багаш,изкарали няколко милиончета незнайно от къде,сме на това дередже.А после тези хора искат да ги третираме като нормални хора.

Някой от вас чел ли е Елин Пелин?По-точно разказа за дядо Матейко,когато отишъл на оня свят? Свети Петър го попитал: -От кое село си,чадо? -От Подуене.-отговори дядо Матейко.

аз съм левскар,не наричам цскарите свине, не харесвам батков, не харесвам и целия ни футбол, не мога да се начудя и на неграмотността на българина... за снощния мач - той си бе повторение на "заслужената победа" на Литекс в Бургас, само дето нас и с 9 души не можаха да ни бият. честита титла на общо 23мата българи - фенове на Литекс, каня ги на гости у нас в кухнята да пият по 1 бира,хахаха

Мдааа.Направиха нелош мач футболистчетата,ама накрая... мега простотия.Съгласен съм с Оги.А като гледам как ни се развива образователната система бих казал,че и по-лошо ще става.Аз моя син ще го уча да гледа мачове по телевизията и ще се опитам максимално да му огранича срещите с наркоманите и слабоумните чалгаджии по стадионите...

А безумното съдийство на "съдията" Йорданов няма нищо общо с ръководството на "Литекс". Сигурно - това ще го потнърди и Гриша Ганчев.

Наглиии говедааа... да ги изхвърлят от "А" Група ! Само те правят проблем ... понеже не могат да играят и получават червени картони - Литекс бил купил първенството ... Еми не може само те да са "шампиони", рогатите ... К... за лефски! "Отбора на народа" друг път ! ГОВЕДА ГАДНИ! И АЗ СЪМ ОТ НАРОДА И НЕ СЪМ РОГАТ ПЕ......Т!

хаха! Левски пада и се иска конгрес на БФС!!! Делегатите ли да излезнат да ритат за ''отбора на народа''?! Истината е, че са некадърни управниците на Левски. Жалко за феновете, жалко и за емблемата Левски! Гунди се обръща в гроба вече!!!

Голяма простотия - не знаят да играярта, а не искат и да губят. Гледам Гонзо и се чудя що за хора ще обучава и на какво? Ужасссссс...

бой по уреждачите на мачове!!! да си ходят на село да уреждат Б групата!! :))

Ами какво очаквате бе помияри? Защо се нагъзихте пролетта в Ловеч и ги направихте шампиони?!!! Така ще е сега. Трябва да се разбере, че с ненормалника баткоф не трябва да се прави нищо...

Снощи Левски е загубил, така ли? Или вие не сте разбрали, че смехуркото със свирката не успя да свърши работата ви докрай.

Оги, мислех, че нормалните хора като тебе са изчезнали от стадионите(не само на \"Левски\"-на всички стадиони) и затова съм забранил на сина ми да ходи на мачове, а е запален левскар...

Оги, ти какъв точно си на Перуката?

и за президент да изберем тодор батков

Срамна работа! Не мога да повярвам, та нали билетите в "А" сектор са по-скъпички, така че простаците да не влизат там, така да се каже! Да си стоят в сектор "Б" и да си се бият, псуват и прочие! Ето за това ме е срам, че съл левскар, защото 2% от публиката ни е нормална - другото е пияни и надрусани и деградирали боклуци! И проблема не е само в публиката на Левски, ЦСКА, Литекс или Миньор, ами проблема е в деградиралото общество, което ни заобикаля - то е 90% !!!