Тодор Янчев призова Ивановците: Извинете се пред цяла България

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев излезе с официална позиция на клубния сайт относно думите на съотборниците си Иван Иванов и Иван Караджов. Янчев призовава Ивановците да се извинят пред цяла България за думите си, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Янчев призова Ивановците: Извинете се пред цяла България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Духайте супата!!! На Кочинпарк!

ДО НИЕМИ: ТИ ТВОЯ ОТБОР ЗА ГОЛЯМ ЛИ ГО МИСЛИШ?! АКО ТОЙ Е ГОЛЯМ, ТО АЗ СЪМ КРИСТИАНО РОНАЛДО!

да раси публично простотии е простено донякаде на стоичков, защото поне е играл в голям отбор и е бил сас златната топка. ама от някави момченца сас самнителни качества ( особено едното, което стана за посмешище на острова, а и на друг остров с националния отбор )такива неща са липса на ниска култура и прекалено завишена самооценка. дано да разберат, че играта футбол се играе с крака ( и мисал )и най-малко с уста. а ако покажат в бадеще нещо като футболисти, ще можем да си затворим ушите за някои от глупостите, които расят, но и това не е много сигурно. за справка - да питат сегашния си наставник за супата.

Не мога да разбера защо говеда коментират статията.Пичове,гледайте си така наречения отбор.Радвайте се на рекорда,който поставихте в ЛЕ,радвайте се на 5-тото си място.Защо трябва да се бутате при големите и със сопол провиснал от носа да се опитвате да коментирате ситуацията при големите отбори.Приличате на Гаврош пред прозореца на ресторанта.Просто не се излагайте :)

Евала Тошко! ТИ СИ ГОЛЕМИЯ ЛИДЕР НА ЦСКА! ЗАВИНАГИ ЕДНИ ОТ НАС! Обичаме те и се гордеем с такъв капитан, като теб!

Браво Тошко, ти си българския Лотар Матеус!Псувайте,ругайте и вийте прости хорица.Друго не можете да правите!

янчев има най много пропуски направо да махат и него заедно и с търтея манчев

Много простотия има в пишещите по горе. Приемете думите на човека като нещо нормално и морално. Защо трябва де си пишат тези гнусни квалификации. Това не помага на никой. Или вие сти гнили левскари?

еййй тия кой знае какво са направили.изкараха ги по черни от дявола.лепнете им по едно наказание или глоба и готово.голям проблем голямо нещо.

Точно този футболен престъпник няма никакво право да дава оценки на когото и да е било.Това,че е в ЦСКА и дори са го направили капитан изобщо не се дължи на футболните му качества/които изцяло липсват/

А за Манчев пък изобщо какъв въпрос може да става, всчики се питат какво прави тоя в ЦСКА, обикновено не играе а като го пуснат стъпва като в панички със ситна стъпка. Ама иначе бил старо куче и тартор. Май наистина доста са пообъркани нещата в съблекалнята на ЦСКА

А бе гов... на тебе ли да се извиняват.Нали ако отидат в Левски веднага ще станат шампиони, а ти ще си лежиш на въображаемите стари лаври. Нещо не си спомням да си оставил следа в ЦСКА, националния или друг отбор, освен като куц ама много куц кон!