Коментари - Рома наказа ЦСКА с 3:0 в последния мач на ”армейците” в Европа | Корнер.dir.bg
назад

Рома наказа ЦСКА с 3:0 в последния мач на ”армейците” в Европа

ЦСКА записа поредна загуба в евротурнирите. "Червените" паднаха "само" с 0:3 срещу Рома в последен мач от група "Е" на Лига Европа. Първите две попадения в срещата реализира Алесио Черчи в края на първото и началото на второто полувреме, а в последните минути и дебютантът Скардиня направи резултата класически, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Рома наказа ЦСКА с 3:0 в последния мач на ”армейците” в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 35

5. На червения стадион преди, след и по време на почивката звучи комунистическа музика която "вдъхновявала" играчите. 6.Падаш биеш постоянно се внушава че въпреки това е нормално и ти си най великия отбор. 7.Постоянно витаят изказвания за миналото на отбора и страхотните победи и класирания в различни турнири. Това се тиражира и в сегашните "нови"поколания по метода на болшевизма им се внушават великите победи а те горките слушат ли слушат и вярват.... Това все пак не е казарма.........

VIVA ITALIA!,българските отбори да си ритат в картофения пояс!

ЦСКА е много силен евробоец..........

А бе човек, по-комунистически отбор от ЦСКА няма, 1. Цвят червен 2. Само този отбор запази съвеското си име 3.Привърженици бивши старшини и техните деца 4. поглед тъп като на бит комунист още аргументи искаш ли? и честита победа (предвид

Честито смотаняци :)

Това е форум за простаци.Отвратително!

очевадно е на нашите "отбори" не са за европата може да бият сервитьори и готвачки от малта ама до там им стигат силите... така че по-добре ще е догодина да си стоят у булгаристана и да си подритват тук, а да не не излагат по европейските терени че там тва животно футбола е светлинни години напреде...

Лефски от ПодХуяне днес се управлява от : Чорни – изгонен от България руски мафиот, който е обвинен, че пере пари чрез Лефски. Батков – комсомолски секретар и адвокат на Мафията Г.Марков – хомосексуалист №1 на България u доносник (с негово съдействие в затвора са пратени много хора).

Павел Виданов се бори за топката с Окака Чука ебах му чукането дет станало

СПОКО,УТРЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ШЕ ИМА ТРОЙКА И ЗА ОТБОРА НА ДС. САМО ДА НЕ Е СЪС ГАРНИТУРА ДА ВИ ГО ТУРА КОМСОМОЛСКИ И АГЕНТУРНИ ИЗРОДИ !

СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ БОРЧЕТААААААА!!!

лоша работа... пак не съм разочарован от коментарите. Те са потново по-интересни от материала за мача или от самия мач :-). Всеки плюе всеки на тема говеда или прасета, а когато се появи някой коментар по същество темата замира. Голяма работа сме всички.

Грухтете грухтете, ама май едните КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕБИЛИ баката и ред дебил или не посмяха да пишат тук, където им е кочинското място или по-скоро, като гледам ОЛИГОФРЕНСКИТЕ ПОСТОВЕ, НЕ СА ПОСМЕЛИ ДА СИ НАПИШАТ СВИНСКИТЕ НИКОВЕ. Ма то нормално, комунистическите доносници и те с други именца. Просто в тая комунистическа зържавица има само комунистически ИЗРОДИ, овце и само още 7% нормални хора с по 2гр мозък, но и те са наизчезване. ВАЖНОТО Е, ЧЕ СЕ ВИДЯ КОЛКО МОГАТ ИЗРОДИТЕ КОМ БЕЗ СЪДИИТЕ - А ПИШАТ ЗА НАСТОЯЩИЯ ШАМПИОН НА БГ. КОЛКО ГОЛА ВКАРАХТЕ В 6ТЕ МАЧА БЕЕЕЕЕ ЕВРОБОЙЦИ, КОЛКООООО???????????

"Играли сме добро, али немали сме шанс" За пореден път срам в Европа.. Потомствен цска-р съм, но вече ме е срам от всичко това. Надявам се да не се класираме догодина за евротурнирите. Време е Черно море или Литекс малко да се срамят в групите. С такив афутнболисти можем да играем само на приятелските мачове нашето първенство!!!! Срам.

Нашите футболисти знаят всичко друго/ да пият, да играят кючек по чалга-кръчмите, да чукат маникенки и т.н., но не знаят как се играе футбол.Как един от футболистите не можа да спре топката като хората през целия мач и да я подаде правилно.Пенев явно не става за треньор- не ги е научил на нищо.А и как да ги научи- селекцията на нашите отбори е пълна нула и не се ли вкарат пари и дисциплина- ще гледаме само резил по стадионите.Просто това не са отбори а жалка сбирщина на провинциалисти с големи заплати и никакви качества,но сголемипретенции.

П А Л Я Ч О В Ц И !!!! М Ъ Р Ш И !!!

За какви комунисти, за какви коледи и за какви говеда...за какво говорите бе хора??? Всички са телета!!! И двата отбора имат желание, но нямат футболисти! Айде съвземете се и стига сте се плюли! Всички сме българи, айде малко повече уважение между нас! Престанете с тези "турци","говеда" и т.н. Замислете се над това когато се прибирате с градския транспорт от мач, а те с джиповете си! АМАН от запалянковци!

Малките вълчета пуснаха кръв предколедно на червените свинчета.Е, още доста ще потече но на пролет. А иначе ста много велики....хахаха.

Дайте да не се заблуждаваме и да си говорим безпристрастно - нито Левски, нито ЦСКА, нито Литекс стават за нещо! Само като се сетя какво направиха Бате Борисов на Литекс за 5 минути и разбирам, че и от тях нищо не става! Стига и с тия Левски и ЦСКА, сред слаби е лесно да си силен, но като дойде време да мериш сили с такива отбори се вижда на какво ниво сме! Националния ни също е "тотална щета"! Тъй като съм от "Суха река" или "Подуене" - както искате го наричайте - израстнал съм тук - да хванат хората от Левски и да вземат да играят децата от игрищата по квартала, че са 10 пъти по-добри от тези на терена! Същото е и в ЦСКА! Добрите не играят професионално, защото нямат пари! Това е всеизвестен факт, нека някой от вас да ми напише коментар, че говоря глупости и не е така, да му кажа аз на него как съм учил в едно училище с Ивелин Попов, Живко Миланов, Милан Коприваров, Валери Домовчийски и т.н. и да ви кажа кой как е тръгнал да става футболист с пари под масата и да ви кажа бедните момчета от квартала, които нямат пари как си играят на игрището и в дворовете на училищата събота и неделя, а заслужават титулярно място в най-добрите отбори! Приятна вечер. :)

Яко хвърчаха кървави пържоли на свинския стадион.

За много малко и ЦСКА щяха да бият...още няколко пъти център! На евробоеца му скъсаха ... шортите! Не, че в Левски са по-добри и те са същите, но те поне знаят че само си мечтаят, а ЦСКА взеха, че си повярваха, че щели да бият Рома и накрая Чичовото нагло каза: "Играхме достойно (вероятно има предвид, че са играли достойно чалга миналата вечер в дискотеката или са играли достойно балет, но то по-скоро беше балет на куците пилета опитващи се да влачат домат), но загубихме" - дрън, дрън - ако това е достойно да те бие средностатистически италиански отбор без да се напъва като гост с 3:0 и да играе и с резервите - егати достойнството! Нямам абсолютно нищо против ЦСКА - просто ме е яд, че футбола ни е в такова състояние и е крайно време нещо да се промени, ако не може нещо да се промени, тогава може би трябва да го забранят този спорт в България!

Сичко ни екстра, че да се ядосаме за футбола

Гадни комунистически изчадия !!!

гледаите тотнам-ман.сити и се кефете.стига с тия говеда и чорби,че вече сте банални.само морските отбори

Абе нещастник, ти на тоя свят от нещо друго, освен от загубите на ЦСКА,изпитваш ли удоволствие. Твоя живот е изгубен някъде в омразата. Да си жив и здрав все пак.

Футболистите-професионалисти вкараха трети на чалгарите-любители.Честито селяни!Хайде в Син сити - само това можете!

лапай Х... БЕ ЛЕВСКАРСКО ИЗЧАДИЕ СИНИ СВИНЕ-ЛАЦИО 0:4

Леле колко сме зле.Ще ви видим и вас сини ли сте какви сте не ви знам утре резервите на Лацио ко ще ви правят.Споко.Дори по големи смешници сте.

Ами да сега къде сте!!! най-лошото е че всички сме българи и се плщеме до побъркване ноооооооо...... все пак САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!!

цска играят много добре но 2 грешки в защита се оказаха фатални

are you ok, ha-ha? you sound a bit mental

ха-ха - ти маи си тотален олигофрен ?!

Сините прасета от герена тепърва ще лапат чу... на лацио. айде да изгледаме и лефски срещу Лацио и пак да поговорим.

Абе, ти разбирача дето бил 20 г в най-дисциплинираната държава Германия ли си?

Айде сега да пишат тука red debil и оня олигофрен бакайоко. Пишете ТУК И СЕГА за коледните пържоли на РИМЛЯНИТЕ. Кажете пак за истинския евробоец кво стана?!? Аз ще ви кажа - почна СВИНСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО Н А С И Р А Н Е!!!! И ще има още през второто полувреме. Смешни нещастници КОМУНИСТИЧЕСКИ.