Гонзо остава треньор на Левски

Георги Иванов-Гонзо отново получи цялата спортно-техническа власт в Левски. Той остава начело на отбора и през пролетния сезон в "А" група със задачата да направи Левски шампион. Новината съобщи за "7 дни спорт" собственикът на клуба Тодор Батков, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо остава треньор на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ХАЙДЕ ДЕ, НЯМА ЛИ НЯКОЙ ЧОРБАР ДА МИ ВЪЗРАЗИ? ТЕ МАЙ ОЩЕ ОТ СЕГА СА СЕ НАПИЛИ ЗА НОВА ГОДИНА.

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГОНЗО ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ ШАМПИОН???

ЛЕВСКИ Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ХАРИЗМАТИЧНИЯ БЪЛГАРСКИ КЛУБ! ЦСКА ДА Д... СУПУТА!

НА ЦСКА ЩЕ ИМ СЪДЕРЕМ ЗАДНИКА!!!

ЗА МАЙТАП ЛЕВСКИ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СТАНЕ ШАМПИОН!

Нищо значимо няма да стане с тоя треньор! ШМАТКОВ да изчезва!

ЛЕВСКИ НЕМА ДА СЕ ОПРАВИ СКОРО. БАТКОВ ТРЕБЕ ДА СИ ОДИ!

ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ????

БАТКОВ ВЪН!

Айде честито на Левски!!! :)

Батков, Батко-о-о-в, къде си тръгнал да сравняваш наш мениджър с такъв от английската лига, бе! Знаеш ли колко сме далече от тях? Ама в Англия такъв като тебе никога няма да е президент на футболен клуб!

В цял свят футболът е бизнес за пране на пари, а не за печалба. Крайно време е в нашата страна "бизнесмените" да го асимилират и да не се опитват с "трансфери" да припечелят някой лев. Така не става господа и дами - футболни президенти. Напазарете си някой и друг депутат, за да вкара законопроект за меценатството и признаване на разходите за култура и спорт (за приспадане от данъчната печалба на разходите преди облагане с данък§. Останалото е само празни приказки "на воденица".

Гонзе не е правилният човек за този пост. Ама Батков гледа да спести пари. Той методично съсипва Левски.

Аз винаги съм казвал, че Батков трябва да се махне! ДА СЕ МАХНЕ!!!Рибата се вмирисва откъм главата. ЕДНО ЩЕ КАЖА: Батков ако беше оставил Кокала, Левски НИКОГА нямаше да запише тези позорни резултати - 7 загуби в Европа, 5 загуби в шампионата и 1 загуба за купата.

Левски ще възкръсне когато отново започне да се чува AC/DC на стадиона, а не бозите, които звучат напоследък!

Ебаси тъпата мутка има този парапитек.Жалко за Левски.Не бяха лощ отбор в миналото...

Жабък отбор - нещастен треньор ! Логично ! Правилно решение на батков - да спести пари за треньор и футболисти и да ги даде за съдии и почерпи в БФС ! На всички стана ясно, че левски с футбол не може да остане в А група и излага тотално България в Европа - затова е необходима финансова инжекция на съдиите и протежетата на левски в БФС, за да се задържат около третото място ! Нещастници, съсипаха футбола в България, за да бутат некадърните балерини от герена !!!

липсващото звено, между човека и маймуната

Бяг на погребението на Гунди и Котарака....Скоро хулигани вандалствали и свалили букните от паметника им, който и на първата алея вляво о т църквата в Централните, само на около 50-60 метра....И никой нищо не е забелязал, а? Иначе прибират по 2 лв. такса за влязла кола, разни измекяри веднага налитат, щом те усетят, че си до гроба на свой близък, уж да ти предлагат услуги, почистване, освежаване и т.н. Това е просто циганска мафия и хората ги е страй да оставят нещо /крадат дори цветята и храната/! Та, мисълта ми е, че нещо от Клуба занемариха посещенията и почти никой не идва. Да, навремето бяха скъпи и талантливи играчи, дори Милан бе готов за сделка...Сега какво толкова да им ходят, вече и без това ги няма и не могат да се изкарат пари от тях...Така де! Животът продължава....ама по много лош улей!Затова ще става и по-лошо, вече няма идеалисти и млади момчета, заразени от величието на дмвамата и на всички останали легенди, затова и не се стараят и никога няма да се развият, докато "поливат" някое събитие в чалга-клубове....А и не могат пред микрофона две думи на кръст да кажат свястно...Впрочем, така е и с останалите днешни футболисти от другите клубове! Преди треньора трябва да се привлече един историк-методист и краевед да ги запознава с миналото на клуба и после да говорим за коли, заплати, трансфери и други опции.....А Тонзо има едно положителво качество - че е още млад и ако не му потръгне, ще се върне на терена, като отшуми операцията. Дано това да реши и закрепи положението, че не знам.....Адвокатът държи много яко, много е избухлив и не прощава преки приказки.Разблираме, че времената са други, но и ако искат да постигнат нещо, трябва искра, в този си вид в "Левски" няма живец, всичко е на кантар, трескаво се правят промени, а феновете тръпнат прединфарктно дали евентуално отборът ще успее да задържи скъпоценното 1:0 или 1:1 срещу, примерно, "Стоманолеяр" - Челопечене.....!!!! Ами че съберете всички живи легенди под знамената и всеки ден ги викайте на "Герена" да говорят с младите, а те да се докосват до непреходното! Всички до един!!!!!Дори сега да работят за други клубове! И подберете по-стройни момчета, над 1.78 поне, иначе по света ще си помислят, че българските мъже са азиатски тапи! Ходете по училища и школи да беседвате с истинската младеж, а и същевременно да се оглеждате за някой безплатен и безспорен талант! И още, и още.....Извинете ме за тирадата, ама много ме боли, та си позволих малко да ви поразваля настроението и да ви върна на земята предвовогодишно! Щом в Клуба направите поне едно подобно нещо, и трибуните ще се напълнят някак "магически" с почитатели...ще видите! ЧНГ и успех от сърце! Бог с вас и с нас!

уяс. и сега кво правиме? отново няма как да ни накарат да ходиме по родните стадиони. отново ще гледаме как левски се опитва да играе футбол и когато гонзо не успее да направи левски шампион ще буде изгонен като ратко, боримиров и мн. други и ще започнем сащата песен с някои друг трениор. искаме феновете да управляваме клуба - батков вун

А дали това е наистина последното решение на мустакатия?А дори и да е така колко време ще мине преди да го промени? Докато не спре да се бъзика така с целия отбор няма да има мир в Левски.

Ей, цървул е тоя момък и такъв ще си остане! И явно не само той, след като на мустака не му се дават пари за стойностен тренъор! Те и с анонимник на кормилото ще са трети, защо помака да налива пари за кадри... а и се очаква да продаде който и да е от играчите си преди банката да му прибере окончателно акциите на клуба и да настъпи поредния пълен хаос! Очаква се много цъфтща пролет, а за клуба вечна зима, докато мазни мошеници гравитират там!

Он прост ли е, или така си гледа?