Йешич сменя Любо Пенев до една седмица?

Любослав Пенев няма да изведе ЦСКА за първата тренировка на тима на 13 януари, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Йешич сменя Любо Пенев до една седмица? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната простотя в цска осте не мога да го разбера лубо засто не си остана в еспаня вав валенця осте говорят за него оставете хората които са играли и разбират от професионален спорт да работят а вие си оправяите боклука

Йешич... Боже мой,дано е слух!? Йешич не трябва да се връща в ЦСКА...Сръбски треньори!? Колко станаха вече в БГ първенството? Браво на Гриша Ганчев,че го изгони от Литекс... Вижте Червенков-спокоен,уравновесен - истински културен мъж! +1 Браво!!!!!!!!!

Всички тези промени са повлияни от Димитър Пенев,незнам защо още го слушат.Неговото време е отминало.През 1999г когато бе6е треньр, помощника му Стоил Трънков водеше тренировките а Пената идваше когато си поискаше, и не случайно СТОЙЧКОВ КАЗА: ТРЕНИОРИТЕ КОЙТО НАЙ МНОГО УВАЖАВА СА СТОИЛ ТРАНКОВ, КРОЙФ,САВАТА ТРЕНЬОРИ С ГЛАВНО "Т".Познавам много добре Пенев, той вече не е този Пенев а Един морално пропаднал човек.....жалко но е така и самата истина

А аз ви сменям всичките в сайта!

Пенев не го мислете, той се е уредил вече в испански отбор и сега разиграват сценки.

Схемата е ясна. Йешич треньор на ЦСКА а Левски шампион през втория полу сезон.

Пенев да не се претеснява,Пенев си е Пенев,губи ЦСКА един млад наставник, Пенев като Стоичков ,Стойчо, ще им се радват по света,хората.

Е, разгеле, претръпнахме да чакаме Чичовото да си замине барабар с експериментите. След него остават 54 броя футболисти като за почти 5 отбора но отбор въобще няма, само рапзравии. Айде, дано тоя път е истина. Жалко само че Стойчо вече парафира в Египет, иначе той е точният треньор. Мисля че и Йешия става, поне левскарите ги бие където и скойто отбор ги хване :)

Ако това е вярно, то шефовете на Титан са като бизнеса им - боклуци. Йешич дойде предния път на готов отбор, стана шампион, но когато трябваше да гради си тръгна. Сега отново старите сръбски номера. Поне Ивановците (Честит им имен ден) ще са добре на сръбска скара.Пенев трябва да има шанса да изкара поне една футболна година. В България всички разбираме от всичко и затова сме на този хал. Боклукчийте и адвокатите от футбол и така нататък. Да сте чули собствениците на Манчестър да говорят за футбол? Видяхме сърбина какво направи с Левски - това ни чака!

чичовото не е стока, но истаната за нашенските отбори е че проблемът им не е в треньора, а в куците коне които се събират да играят

Аман от тия сръбски плескавици! Ако действително сменят Любо Пенев да се сетят за голям специалист ,като Паро Никодимов , а не тия сръбски продажници!

Йешич... Боже мой,дано е слух!? Йешич не трябва да се връща в ЦСКА...Сръбски треньори!? Колко станаха вече в БГ първенството? Браво на Гриша Ганчев,че го изгони от Литекс... Вижте Червенков-спокоен,уравновесен - истински културен мъж!