Коментари - Сър Алекс: Берба няма да се оперира, иска да играе | Корнер.dir.bg
назад

Сър Алекс: Берба няма да се оперира, иска да играе

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Димитър Бербатов няма да се оперира. Шотландецът заяви, че българския нападател изглежда вече се справя с травмата в коляното, която го мъчеше през последния месец, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Берба няма да се оперира, иска да играе | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Едно е да иска друго е да мое :)

Хахаха каквото и да се опитват да измислят гадните ви мизерни робски булгарски глави берба продулява да взима по една с класа на седмиза авие гурбите за 500 лв в нашата мила родина , а сега кажете кои е тариката и кои е балука ... оставям ви го за домашно

Когато му се играе коляното не го боли, когато го мързи да се мръдне коляното го боли :(. Дано си е взел поуки от критиките напоследък и да се размърда малко :(

Дано Харвгрийс внесе малко фантазия в МЮ защото като го няма бербатов ми приличат на лутащите се зомбита .

Добре де може ли така кретенски да се набеждава най-добрия ни футболист, който е и международно признат в симулация. Ако симулира, как пък доктори специалисти ще препоръчват операция. Какво лошо е видял някой от Бербатов, че да говори срещу него.

Дървото дърватофф в турция.

Не знам дали си българин, но определоно имаш сериозни проблеми с правописа на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Ниво втори клас... не е лошо да прочетеш няколко книжки (може и с приказки)

Срам ме е че има такива хора като теб и наи вече че има такива балгари като теб,ако вобще може да се каже че си балгарин.писна ми от злобни и ограничени хора.вместо да се радва ме че има хора като бербатов успели и играяд на високо ниво ние се плиоем и завиждаме един друг,и скоро няма да се оправи нашата дарява и начин на мислене.докато не станем единни и задружни няма да се оправим.

Ае сега да видим дали ще бадете такава трагедя както ви описваха медии те преди седмица,нека им се затвори устата на злобните юрналисти и нашето момче ще е на линия наи вече.

Скоро пак ще се развихрим!!!

Да остава в Катар или да приема офертата от Фенерите. И на двете места е "топличко" и ще му се отрази добре на колянцето... Стига се е "напъвал" в студената Англия...