Пиянска изцепка на Рабех ускорява трансфера му

Мароканецът Юсеф Рабех не издържа повече от една седмица и се "показа" и в Каварна. Според жители на морското градче той подобаващо в събота вечерта е отпразнувал тръгването си от Левски, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Пиянска изцепка на Рабех ускорява трансфера му | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно много, за да се разбере, че си мазен чорбар! Ако Рабех е леке, пиандурник и кисел гъзар, то какви са Иван Караджов, Иван Иванов и останалите седем от алкохолната 9-рка, които Л.Пенев извади от отбора? Да не би да са управителния съвет на дружеството на трезвениците? И изобщо - какво има да коментираме \"новина\", излязла на страниците на \"Тема Спорт\" - сиреч - изпълзяла под мишия мустак и подлите очички на оня психопат - Г.Атанасов? Ясно е, че този плъх прави поредната провокация - от два дни се върти новината, че Рабех ще бъде продаден и плъхът изтропка малко \"мишина\" на страниците на парцала, наричан смело от някои - спортен вестник! Сега остава и Жаклин Михайлов да потвърди \"новината\" и станаха два независими източника. Но, ако се чуе нещо откъм жалкия жаклин - спомнете си скоро предаването в \"Ринг\", в което тоя последния засенчи плъха по плюнки срещу отбора, на който твърди, че е фен! Е, от мен толкова - останалото е от Лукавия:))

Този не трябваше ли да е в затвора ?

Не е нужно да пишете, че рабех е от левски - то се подразбира - в този отбор освен лекета, пияндурници и кисели гъзари други не си намират място. Затова и левски не играе футбол, а си купува мачовете !

Толко сбъркана държава станахме при тая псевдодемокрация,че даже мюсолманите като дойдат у нас се пропиват! Направо съм шашнат - мой познат играе в Аахен в местния отбор ,където имало 3-4 мюсолмани - никой не близва!А при нас поркат кат казаци!

Те на това учи пребиваването в Левски. Има ли някой чужденец, дето да не са го провалили? То и в другите български клубове е така де...

Как ще е кара в Дубай без алкохол, сигурно от тук ще му изпращат.

хахах това е лъжа ляля :D