Нов скандал с Рабех в Левски, играчът ударил шамар на Гонзо

Мегаскандал избухна в лагера на Левски в Каварна. След поредния си пиянски запой Юсеф Рабех удари спортния директор Георги Иванов и бе изгонен от тима. Това пише "Тема спорт", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Нов скандал с Рабех в Левски, играчът ударил шамар на Гонзо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На рабех каквото и да му се направи е малко.Тук държавата е виновна и г-н Патков ,защото ако мен и вас ни хванат втори път пияни и осъдени зад волана ни чака циганина доко доко в затвора ,а този чак тренира ,по заведения ходи ,дай боже всеки му.Този трябва ше да е в затвора и след 3+3 години да го екстрадираме и там дам му ударят 100 тояги на голо на площада като лош мусюманин

"....Никой не е посмял да шамароса когото и да било,..." ми звучи по свински неискрено! То вярно - двамата ивановци на практика са никой в българския футбол, но дали Владо Манчев е когото и да било?! Щото май не само го нашамариха, но му викаха и "грозен пазарджишки п...". А това, че не е в дискотеката, а в съблекалнята на кочината - това са подробности от свинския пейзаж!

Че кой ще го купи?

този рязан мангал го чакаме при нас- да видим какво ще мъ се случи - ще го острижем като яре и ще си трагне бит и с ясно ан... разширение кам зона черна африка.... гаранця давам- н'дабезита

Предлагам да го вземат в чорбата- един пияница повече или по-малко, нема да се усети

Ами - каквото се коментира за видните ваши трезвеници: Иван Иванов, Иван Караджов и другите, дето Л.Пенев ги гони, пък "Гърнето" и "Праховеца" му ги върнаха и се почна... Абе, да те питам - всички чорбари ли сте правени в гъз или само ти?!

Явно информацията за случая е от първа ръка,много достоверно звучи.Биеш си началника и си уреждаш трансвер и то в чужбина. БРАВО

Е трябваше най-после някой да зашлеви гонзо, пък било то и пияна тарамбука. Този самомнителен извратеняк вече беше започнал да се мисли за мениджър на Света Троица и само дето ха не е рекъл, ха не е изритал Божия Син от гереня ...

не не алкохола пречи на футбола а футбола явно вече само им пречи на пиенето:)))тоя вече е решил занапред с какво ще се занимава!

Кат му шибна един и три дена ше го свестяват кат хаджи Димитър.Ба си и наглеца.

Видите ли с долнопробните чужденци какво се случва на наша земя. Тоя прост мангал трябваше да го изгонят още преди много време, но незнайно защо все го оставяха да се самопорави. Видя се защо - за да не останат и без играч и без пари ако го изгонят, но ето той им се качи за пореден път на главата! Лично Гонзо и батков заслужават така долно да им се изплюе в лицето този слабоумен чужденец, когато правят компромиси със себе си! Крайно време е Българският футбол да промени отношението си към чужденци взимани на килограм, и опозоряващи имената на който и да е наш клуб!

Кои добри футболисти? Играят и тренират докъм 15 годишна възраст. После почват с алкохола и жените, и клубовете...... като алкохола пречи на футбола, спират футбола. Българския футбол е мъртъв. Платете му с безразличие.

От това лайно нищо не става. Даже и да го подаряват, никой няма да го вземе. Доста такива чужденци има в нашите отбори. Докато не ги разкарат ще влияят зле и на добрите ни футболисти!