В събота вечерта, вместо да почива след поредната тренировка на шампионите, мароканецът решил да разпу­сне в местната дискотека. Без да му мигне окото, за­щитникът напуснал хотел "Отдих", където са отседна­ли сините, и се отправил към "Клуб 33".
Пиянска изцепка на Рабех ускорява трансфера му
Там, без да се при­теснява от никого, започнал да се налива с алкохол и да обръща жадно чаша след ча­ша. Заедно с него в заведе­нието бил и друг играч на си­ните - Шакиб Бензукан.
Съна­родникът на Рабех в момен­та лекува контузия и е осво­боден от тренировъчния процес. Цялата дискотека не спирала да се подиграва на известния с пиянските си изцепки Юсеф. Повечето посе­тители минали през него и демонстративно си казвали "наздраве".
Бензукан бил по-трезвен и на няколко пъти приканвал Рабех да се прибе­рат в хотела, за да не стане скандал, който да достигне до ушите на спортно-техни­ческия щаб.
На три пъти Бензукан прибирал марокане­ца в стаята му, но наквасеният до козирката защит­ник отново се връщал в кръч­мата. Призори, около 5 часа сутринта, Рабех дори нале­тял на бой на сервитьорите в дискотеката, които отне­сли няколко тупаника и оби­ди.
Кулминацията на скандала обаче тепърва предстояла. В хотела пияндето било при­чакано от спортния дирек­тор на тима Георги Иванов. Шефът обаче също отнесъл куп цветисти обиди от Рабех, който дори ударил ша­мар на слисания Гонзо.
Разра­зилата се дандания вдигнала на крака всички, отседнали в хотела. Въпреки това за­щитникът скочил и на невяр­ващите на очите си съотборници, които се опитвали по всякакъв начин да го озаптят.
Веднага след случая скандалджията бил изгонен от тима и пратен да се при­бира в София. Този път прошка за Рабех няма да има. Ако не бъде про­даден в близките дни, маро­канецът ще бъде дисципли­нарно уволнен от Левски.
Според източници на Novsport.com информацията на "Тема Спорт" е вярна, но скандалът не е станал в Каварна, а в София.
Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо е бил в столицата, за да подпише необходимите документи за трансфер на Рабех в чуждестранен клуб.