Бербатов в групата за реванша с Манчестър Сити

Българският нападател Димитър Бербатов попадна в групата на Манчестър Юнайтед за утрешното градско дерби с Манчестър Сити в полуфинала - реванш за Купата на Лигата, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов в групата за реванша с Манчестър Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов е играчът с най-доброт първо докосване на Света в момента .. може би в миналото само Зидан, Анри .. да са били с подобно или по-добро. Бербатов притежава и невероятна техника, а за играч висок 1,88 см .. това е нещо уникално. Бербатов притежава и страхотен пас .. може би в настоящето .. само Фабрегас да му е сериозна конкуренция в това .. а и Иниеста и Шави. Бербатов притежава и много точен удар .. голяма част от ударите му, със сигурост много по-голяма от на всеки друг играч в Юнайтед, попадат във вратата на противниковите отбори. Някой казват, че Бербатов бил бавен .. за справка голът срещу Чарлтън от времето, когато беше в Тотнъм .. едва ли има играч с тази височина, който да тича по този начин .. въпроса е друг, че няма как да има издръжливост за постоянно да тича така, като Рууни .. А въобще не е бавен, особено на старт е много много бърз ..

Страхотен футболист!Играе качествено,скромен,умен!Здраве и успех,Мите!!! Сър Алекс знае какво купува!

де... фърги не ме остава на пейката да се лежа...

Boo

Бербатов е много добър футболист.Който не го вижда това трябва да се прегледа задължително на очен лекар и то веднага.За съжаление една птичка пролет ме прави и ако имаше в българския национлен отбор още 3-ма като Бербатов сега щяхме да пестим пари за екскурзия до ЮАР.Тандема Рууни-Бербатов ако се сработи ще стане най-голямата машина за голове в световния футбол.

До казвам се иван Ти виждал ли си как "играе" бербатов ? наистина ли смяташ, че това е играч за образец ? ако и на двата вапроса отговориш с "да" тогава те саветвам да си купиш цветен телевизор, за да различаваш отборите и играчите на терена.

Смешко, само празни приказки надраска. Стига си цапал клавиатурата. То и Гигс не е играл на световно и не е печелил златната обувка, но е един от най-великите. Не купите и обувките правят един футболист велик. Феновете го правят такъв. Разбра ли. Скрий се сега в дупката, от която изпълзя.

Не мога да разбера, какво радва големите критици на Бербатов и какво ще се се случи, ако той се провали. Кой е карал собствениците на Манчестер Юнайтед да плащат 30 млн. паунда.

Успех!!!

Този смешник бербо, пак ли "попадна" в отбора ?! значи утре пак ще го гледаме 2о минути как се мотае като муха без глава по терена. бербо, бербооо.

Не мога да проумея що за комплексирани момченца пишат тези коментари , и на кои свят живеят че не могат да видят класата на бербатов - нападателят на наи-великя отбор в света ! GLORRY GLORRY MAN UNITED

Бербо нищо няма да направи. много е смотан.

Абе Руни пък кво разбира от футбол! Я да прочете малко коментари за Бербатов тук, че да му се изясни! Бербатов си вършел перфектно работата!? И... гу у мъникенъ смотан!

Да

айде, Бербо! Дано утре стане супер двубой. Пожелавам гол, асистенция и отсраняване на Сити.