Константин Жеваго чака пари от ЦСКА

Украинският милиардер Константин Жеваго все още не си е получил парите, които даде на ЦСКА през пролетта на 2008 г., пише "7 Дни спорт", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Константин Жеваго чака пари от ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А БЕ МЪТНА ИМ Е РАБОТАТА НА ЦСКА. ВСЕ СЕ ПИШЕ, ЧЕ ДЪЛЖАТ ПАРИ НА НЯКОГО: ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ - ДА КОЩА, СЕГА - ЖИВАГО. АМА ТЕ САМО ЕДНО СИ ЗНАЯТ: ИМАЛО ЛЕВСКАРСКИ ЗАГОВОР. САМО ЧЕ ЗА ЛЕВСКИ НА СЕ ПИШЕ, ЧЕ ДЪЛЖИ ПАРИ.

Лупи да връща цялата сума, крадлива лисица такава. А нали помака Батков щеше и адвокат да му става.... та нека вървят с/у Жеваго сега заедно! Тия двамата крадлъовци са от една групировка, макар и в различни подразделения. както оня окраде със заеми ЦСКА, така и Тошко краде с пълни шепи, докато обезкости нацяло отбора си и банките! Мор за тия башибозуци...

Ей, гявол Лупи! Не им даде на батковите бълвочници целия списък от измислени кредитори на ЦСКА, а на ден по лъжичка :) Ще кажеш, че Сергей Бубка източва ФИЛА с по сантиметър на рекорд ... И по колко ли им взима Лупи? Май не е чудно, че адвокатът-ахрян не изпразни толкова много гащите напоследък? Пък в подуене искали нови попълнения. Е откъде пари за това, след като всичкият бюджет е насочен към партизанската война срещу ЦСКА ?

Няма да има усложнения. Просто ще се снимат с тази сума.

Айдеее, поредния участник в заговора на Левски срещу ЦСКА!!! Аман от тия левскари, ей:))))))))))))))))