Коментари - Станаха ясни съперниците ни в Лига Европа | corner.dir.bg
назад

Станаха ясни съперниците ни в Лига Европа

На церемония в Монако бе теглен жребия за груповата фаза на Лига Европа, предаде Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Станаха ясни съперниците ни в Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 37

Абсолютно съм съглсен с теб, това е много изкривено разбиране, като е бг тим да го подкрепяме на всяка цена. НЕ, аз си имам клубни пристрастия и не ме вълнуват другите, когато е национала ДА, но иначе все едно сме безгръбначчни. Само ЦСКА!

абе вие оставете левски и цска - вижте друго - бат боико си има футболен клуб хеххехе - "бате борисов" :- D

ти набор 99 ли си мойто момче

Няма да се заяждам с никой левскар,все пак и те са българи. Пожелавам успех и на двата отбора,но като гледам групите ще е цяло чудо ако и двата отбора вземат даже и точка. И Цска и левски са слаби посредствени отбори,за жалост това е българската футболна действителност

не бъди песимист левски имат големи шансове за точки цскато също могат да спечелят някоя точка

Няма да се заяждам с никой левскар,все пак и те са българи. Пожелавам успех и на двата отбора,но като гледам групите ще е цяло чудо ако и двата отбора вземат даже и точка. И Цска и левски са слаби посредствени отбори,за жалост това е българската футболна действителност

за цска 3 процента шанс за точки за левски 33 гара гара гара гараааааааа

най-силната група, ако не си гледал жребия, е 1 с ювентус и ман сити

Спортинг Порто, Лил Бешикташ, Гент Рапид.... Кой е по-слаб или по-силен от сравнените?.... Или може би имаш предвид ЛЕВСКИ --->>> ЦеКа ?... Но играта и резултата от 1-ви кръг на нашето първенство е показателен за нивото на двата отбора.... А относно "изневерилия късмет" виж останалите групи... С изключение може би само на E и F, където уж има един изявен аутсайдер.... Така, че не плачете предварително и не обвинявайте несправедливо съдбата - тя си знае работата!!!...

Репликата ми беше към Фен...

Шутка, пак не си разбрала. Това, че първия кръг бихте... ЦеКа??? (Е, ЦеКа никога не сте били, защото няма как- нали си малка, и не знаеш какво е това ЦеКа), не значи, че сте постигнали кой знае какво. Един мач нищо не значи, пък и да ти имам критерия за "завоевание" срещу ЦеКа! (Всъщност сегашният отбор на власта познай кой е от първи път? Подавам ти джокер - твоят!) А бе, момиченче, що още пишеш за футбол? Поеми дълбоко въздух, потопи се дълбоко и... остани в дълбокото завинаги. Нито от Бербатов разбираш, нито от футбол! Какво си всъщност?

Шутка, пак не си разбрала. Това, че първия кръг бихте... ЦеКа??? (Е, ЦеКа никога не сте били, защото няма как - нали си малка, и не знаеш какво е това ЦеКа), не значи, че сте постигнали кой знае какво. Един мач нищо не значи, пък и да ти имам критерия за "завоевание" срещу ЦеКа! (Всъщност сегашният отбор на властта познай кой е от първи път? Подавам ти джокер - твоят!) А бе, момиченче, що още пишеш за футбол? Поеми дълбоко въздух, потопи се дълбоко и... остани там в дълбокото завинаги. Нито от Бербатов разбираш, нито от футбол! Какво си всъщност?

Точно преди 5 години Левски направи сериозен пробив в Европа, като стигна до четвъртфинал за Купата на УЕФА. Тогава синия европоход започна след мача с Удинезе. В първия мач двата отбора бяха завършили 0:0, в реванша на полувремето Левски губеше с 0:1, но излезе краен победител с 2:1. Вчера се случи същото. Така, че - да се стягаме за нов европоход и да се надяваме, че Майк Райли дотогава ще се е пенсионирал!!!

Димов, най-силната е А. Пената все пак имаше пак късмет - благодарение на избора Левски да е в С - избегнахте А и В. Как ти се струва срещу Сити, Ювентус и Залцбург? На този етап има само една що-годе "слаба" тази на АЗ Алкмаар

ЕЙ ЦЕЦКЕ , ЩЕ ВИ СКЬСАТ ШОРТИТЕ ОТ БОЙ . ТИЯ НЕ СА АМАТЬОРИ И ПОЛУАМАТЬОРИ . КАТО ВИ МИНАТ МА4ОВЕТЕ ДАНО СЕ УБЕДИТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ .

Не се оплаквайте от липса на късмет - до влизането ви в групите той ви следваше неотлъчно: аматьори от Клифтънвил, полу-аматьори от ТНС! Вече гомовирм за групите - там няма как да се паднат подобни отбори! Групата е тежка, но не е най-тежката - виж група А!!!

Не бе казвам го, защото имате навика да се биете в гърдите, че сте отстранили незнам си кой гранд, през незнам си коя годинааа и постоянно апелирате с високата си класа и с това, че винаги сте били по-добри от нас е сега да ви видим с малко по - сериозни отбори какво струвате. Отговор: Нищо. Иначе пожелавам успех естествено нали все пак сме българи преди всичко :)

Левскар съм но пожелавам успех и на двата отбора ! Тук вече нества дума за вечното дерби и за измислената омраза на феновете един към друг. Това са 2 български отбора в чужда лига ! Ще се радвам на успехите на всеки един от тях !!!

Този път късмета изневери на ЦСКА, но каквото и да спечелят с този отбор, треньор и спортен директор, ще е равон на героизъм, а пък за Левски - като им знаем силата като евробойци - ще берем само срам, защото отборите от неговата група са доста ниско ниво, спрямо тези на ЦСКА. Господ да им помага! Все пак са български отбори и да им стискаме палци, а те да си стиснат топките и да поиграят мъжки.

Айде стига толкова с евробойците че става смешно - онзи Левски няма нищо общо със състава тази година. Вижте се как се радвахте на равенството в ТНС с 10 души и тогава пак обяснявайте за "евробойци" срам и т.н. ДА не говоря за Клифтънвил че ви водеше до 85-ата минута.

след края на групите ще имаме точно 0 точки. имам в предвид сбора от двата отбора.

Пожелавам ЛЕВСКИ - ЦСКА да са на финала на Лига Европа. Левскар съм, но това искам да гледам... Мечта граничеща с това да уцеля евро тотото...

За евротото имаш по-голям шанс

Няколко милиона по голям шанс :)

Е, поне на ЦеКа тази година им се размина яденето на "дебърцини", които те много обичат да препоръчват на другите... Левски продължава и след групите...

добре бе нострадамусе. голям оптимист си. аз пък мисля че както и левски така и цска ще ядат много бой и всички ще ни е срам от тези пародии на отбори :)

Ой, Шутка синеочка, помечта ли си, тейкова? Давай, давай, мъничето ми, че като пораснеш, ще ти скъсат... шутката!

цска ще ги бие всеки ако продължават така !!! Левски имат шанс да спечелят не 1 или 2 точки,а доста повече.

Имаме шанс само дано да няма контузии. Само Левски!

Хайде сега да видим докъде ще стигнат "великите" панчаревски свине :?

А вие говедо? Смятам, че трябва да се поддържат всички български отбори, а не да се проявява такъв негативизъм като твоя!

Цека ги отпиши Левски може хване 1-2 точки хахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Xaxaa...как ще ги хване само тия 1-2 точки...много ми е интересно !

Явно не разбираш от футбол,мойто момиче иначе нмаше да се излагаш така!!!