Коментари - ТV+ ще излъчи Англия - България | corner.dir.bg
назад

ТV+ ще излъчи Англия - България

Голяма част от българските фенове на футбола няма да могат да наблюдават гостуването на националите ни на Англия на 3 септември.

Обратно в новината

Коментари - ТV+ ще излъчи Англия - България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

България като цяло си е една малка и смешна държава. Мога да преглътна че мачовете на шампионса лига не се излъчват по българска национална телевизия, но кажете ми не е ли срамно да не излъчт българският национален отбор по националната телевизия? Как може такова нещо? ТВ+.... вие сте боклуци както и тия от Булсатком

Явно хората които обичат да гледат турски буклици ще плуят булсатком и тв+, дами и господа задаите си въпроса защо бнт, бтв и нова заливат ефира с турска боза и не влагат пари за спортни програми? фесовете напулниха джобовете на определен круг хора в гореспоменатте телевизии с една иединствена цел да промят мозаците на една голяма част от населението. никои не ни е виновен, сами сме си виновни за това че оставяме да ни потурчат отново по този начин.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТВ+ е някакъв канал на Лъчо Танев, нали ! Но всепак е добре , че. някой предава мачовете ! А какво давт БТВ и Нова ? Цигански сапунки и педерастки изцепки на психично болни мърши ?

Много олигофренски изказвания има тук,не знам какво ви дават вашите кабеларки но аз ще си гледам мачовете от най-добрите първенства а вие плюйте по телевизията която осигурява на истинския мъж каквото му трябва-футбол,лов и риболов

Хора! Явно много сте стояли на слънце преди да седнете пред компютрите и сега ръсите глупост след глупост! И типично по български прехвърляте проблема от болната на здравата глава. Какво са ви виновни Булсатком, че другите лайнарски телевизии не искат да дават пари за ТВ права и да излъчват футболните срещи?! Ще ви олекне ли, ако и Булсатком престанат да излъчват мачовете?!

Булсатком си правят доста лоша реклама. Това че купуват правата им носи доста повече негативи. Надали ще се увеличи толкова много абонатите, но със сигурност голяма част от нас ги намразиха и никага няма да искат да чуят за К..сатком

Това си е пълна подигравка с нас

диема държи правата на премиершип,които всъщност закупува от скаи,които от своя страна събират парите на целия свят за да гледат хората наи-лудото футболно шоу,наречено премиершип.

Bulsatcom наливат доволни суми пари...вече имат и интернет, но няма да се поддам на изнудването им. СМЪРТ ЗА ТВ+, СМЪРТ ЗА БУЛСАТКОМ!

да не съм луд да давам толкова пари за мач на националния отбор, независимо че съм от националнатаб телевизия

няма да гледаме мачове, но няма да вкараме в домовете си ЛАЙНАРКАТА ТV+ !!!

заради тая телевизия изпуснах международни мачове на българските отбори! Лайнена телевизия! Никога няма да се запиша на нея !!!

Объркал си се нещо - те даваха мачовете! През това време лайнарите от т.нар. "национални" медии даваха турски сериали и новини за поредните подизи на Супермен Борисов!

е писнами от тая булсацом.тия вече се подограват с хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако някой се подиграва с хората, то това съвсем не са БУЛСАТКОМ! Подиграват се шефовете на т.нар. "национални" медии, които не искат да закупят правата за излъчване на мачовете. Още по-гнустото е, че по същото време тези гадове плащат за турсикте сериали, с които тровят ефира! Така, че - те са за бой и еване, а на БУЛСАТКОМ - браво!!! Защото без тях какво щяхме да гледаме?!

Е сега какво да правим...Ще псуваме Булсатком и БФС. Ще псуваме. До мача и след мача ще Ви псуваме. По всички роднински линии ще Ви псуваме. Вижте колко уважително го обявявам.... на Вие. Да стана абонат на Булсатком заради мачовете. Това е все едно да се продава хляб само в една търговска верига. Да е.а и СЕМ-каджиите.

Булшитком съкс.

мошеннизите от бнт и други тв през това време джобен тенис ли ще играят.пална далавера. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.