Коментари - БНТ ще излъчва мачовете на България | corner.dir.bg
назад

БНТ ще излъчва мачовете на България

Българският футболен съюз (БФС) прояви изключителна диалогичност и разбиране по време на преговорите си с БНТ1 за предстоящите домакински мачове на българския национален отбор по футбол от европейските квалификации, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - БНТ ще излъчва мачовете на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Господа от БФС да не би да не познавате никого от Английската футболна федерация та да не можете да договорите нищо по въпроса. Вие от БФС и Булсатком сте най големите футболни идиоти в България

Аз имам някакъв спомен,че спортни събития от национален характер са длъжни да се излъчват само по държавна телевизия.Явно някои хора от БФС си траят за това и се правят на ударени.Един добър адвокат може като нищо да осъди виновните за сключения договор с частна телевизия на тези мачове.

Кого манипулирате , бе защо не кажете,че това е половината от истината, т.е. само домакинските.....тъпи идиоти!?

Поредната тъпотия, защо не накарате БНТ да излъчва паралелно мача или не се уговорите с ТВ+,за да гледаме един от най-интересните мачове спокойно,а не от стриймове в нета!?!

Да не би ТВ+ да се сдоби с Национален отбор по футбол? По коя телевизия трябва да се предават мачовете на Българския Национален отбор? Не случайно миналата седмица писах, че те ще се излъчват по "Националната" телевизия "АЛ-КАТУН", която е сравнима с ТВ+ (също толкова "национална" и гледаема от също толкова зрители - цял един катун)!!! Нека Булсатком си прави търговийка с мачовете от не знам си какви първенства, но да не се опитва с тарикатски номера, да лишава българските зрители от правото им да наблюдават мачовете на Българските национални отбори (не само футболни)... Все още в Република България има и Българска Национална телевизия (създадена и с такава цел), напук на "сателитките" и "кабеларките", която се наблюдава без допълнителни месечни такси от все по-обедняващия български гражданин....

Не мога да те разбера и туй-то! Защо да са виновни Булсатком? По-добре ли ще ти стане ако те не излъчват мачовете на Националния отбор и БНТ също не ги излъчва?