Коментари - Бербо ще подкрепя България от ложите нa ”Уембли” | corner.dir.bg
назад

Бербо ще подкрепя България от ложите нa ”Уембли”

Бившият капитан на националния отбор на България Димитър Бербатов ще подкрепя "трикольорите" от трибуните на легендарния "Уембли" на 3 септември.

Обратно в новината

Коментари - Бербо ще подкрепя България от ложите нa ”Уембли” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 31

Позицията на БФС на крайни плазмодии достига нови върхове. И михайлов и Сираков донесоха много радост на българите в миналото, но Сираков показа, че е крайно арогантен и слаб, като мениджър, а Боби е добра душа, но стига да играят зетя и сина в националния и да му плащат хай-лайфа от БФС. Така е на Балканите, Бербатов обаче отдавна е извън обхвата на този порочен манталитет обричащ на дългосрочна мизерия и няма как да преглътне, че заради семейно мениджърски интереси ги провалиха, като поколение да играят на световно или европейско.

По-добре да не ходи на стадиона и да не гледа по телевизията. Иначе пак той ще е виновен на некадърния Мърльо и сбирщината на футбалери на говеждия отбор, които е събрал в националния.

много правилно, като играе - виновен, като не играе - пак виновен. На говедата не може да им се угоди. Ама като бием, Мърльо е най-добрия, нали?

Голове срещу Грузия, Малта и т.н.. и в приятелски мачове (все пак ТОЙ трябваше да се рекламира!!!)... Когато трябваше да се води битка, най-нежният "мъж" на България за последните няколко години ГО НЯМА... Хайде да е жив и здрав в ложата и стига за него.... НА ДРУГИ (ПО-ДОСТОЙНИ) ВЪЗЛАГАМЕ НАДЕЖДИТЕ СИ В МОМЕНТА....

Ох, Шутка, Шутка, мислех, че си се укротила някъде, с "разтворени крака" пред някого, и разпускаш ли, разпускаш. Но не би! Тоя Бербатов не ти дава мира и сърбежите по него не спират! Ужас! Кво стана? Като не играеше - лошо, сега като се разигра - още по-лошо, че и взеха да пишат хубави неща за него, дори и английските таблоиди! То той не е бил за изпускане, ама пусти късмет... Де да е знаел човек кво ще стане?! А чете ли вчера интервюто на Мъри Стоилов във в-к "2ч часа"? В резюме - там той нарича сегашните български футболни национали вместо "лъвове" - "лъвчета". Просто "малки лъвчета". И не вярва на какъвто и да е успех в петък срещу Англия. Евентуално... някой равен, ей така, по милост. То треньорът им на нашите не вярва, че може нещо да направят, а ние как да им вярваме на тях, "българските лъвове" и "българските юнаци"? И кво да прайм сега, а скъпа ми Шутка??? Ще бием ли или пак ще се плацикаме??? Кажи Шутка, че така сме се натопорчили, че не се издържа вече!!! Иначе пак ще стане язък за надеждите ни!

Айде някой да вкара такъв гол като Бербо пък тогава плюйте. Всеки решава сам къде да играе. А вие лайте!!!

стига писахте глупости вие сте п-ките в тая смешна държава в която хулите и най добрия ни футболист то му писна на човека как няма да напусне.Смешници!!!Дано трагикомичния мъри се разкара та да имаме някакъв шанс да се класираме.

най-после да си намери мястото в отбора, където да е най-полезен

П.ТКА вместо да води атаката на отбора и да покаже как се играе

До момента никога не съм си правил труда да навлизам в полемиката- правилно или неправилно бе решението на Бербатов. Решил е, има право, ок тогава. Ако тази новина е истина обаче, просто господина е с по-високо мнение за себе си от необходимото. Вече може да бъде само зрител, като всеки друг "простосмъртен", който подкрепя отбора ни. Иначе, Бербатов ти си просто един женски полов орган!

Като играеше в национала вие го плюехте и ненавиждахте, като се отказа за да ви направи кефа да не го гледате, вие пък предател го наричате...замислете се вие какви сте в случая...шибан народ...тва е....

Ама, че статия... Че Той винаги е бил наблюдател на мачовете на Националния отбор по футбол на Република България .... Досега от терена, а от тук нататък от ложите!!! Но по-добре оттам, отколкото да демотивира всички с апатичността и безволието си... Без него отбора започна да придобива облик и не е предварително обречен!!! Сега е момента да ударим наранените от неуспеха на световното първенство англичани, които са подложени на голям натиск и ще са несигурни в изявите си... УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ !!! А на тези, които не вярват в победата, не подкрепят, а критикуват отбора, преди още да е започнал мача, ще кажа, че е по-добре да емигрират някъде другаде (в Англия, Германия, Испания и т.н.), където ще ги приемат с "разтворени обятия" и ще имат винаги побеждаващ, но НЕ ТЕХЕН Национален отбор по футбол... Аз съм в България! Българин съм! Горд съм с това и няма да се отрека от България по никакъв повод!!! ПОБЕДА БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ !!!

лигльовци - както треньор и ръководство така и онзи манекен от юнайтет. бербо поне за малко бъди мъж

Бившият капитан на Националния ни отбор по фъкбол.

предател...!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудя се кои е по голем мишок Мъри или онази пияница Боби Михаилов. Бербатов предаде национала защо им е да го канят да си седи на резервната скамеика в Англия и да си мисли че е футболист

те не го канят бе тъпак. купил си е билет и ще седи на централната ложа. представяш ли си да можеше да си купиш билет и да седнеш до него? като го дадат на екрана,а те сигурно ще го направят,и като се появиш и ти на камерите баща ти как ли щеше да разправя цял живот че си седял до бербатов? така че не смарди толкова. тои не ти е виновен че не си успял в живота...

Да не би девизът на българите да е патриоти до смърт? Нещо не съм забелязал подобна тенденция! Може би всички спортисти трябва да робуват на принципа "Национал бъди или умри!"? А може би всъщност трябва да играе за нация, дето ще го уважава и ще се гордее повече с това, че е пооправил опърпания и имидж? Аман от популистки и псевдонационалистични изказвания...

Миналите два сезона беше спънат,но сега играе супер,явно отказа от селекцията на С.С. помага

Амиии много благодарим в смисъл българите в голяма подкрепа ще ни ни е))))))))))))))) Палячооо

ПРЕДАТЕЛ !

предател е , две мнения няма по въпроса.

абе не знам какво толкова го обвинявате човека. Всеки си има право на избор. Какъв предател е, като трябва да играе под ръководството на един от най-кухите треньори в историята на БГ, трябва да обира всички негативи. Като играе е виновен, като не играе пак е виновен. Ами по-добре е да не играе, да си троши краката, а после като се осерат останалите куци коне, Бербатов им бил виновен. Мърльо подбира само разни келемета, където искат да трупат игрово време в национала, за да ги продадат някъде. Айди стига моля ти се. Бербатов е доказал, доказва и ще доказва че е много голям футболист - злобарите и завистниците да мрат!

Що не се скрие вкъщи и да го гледа по телевизията - както правят мишоците

айде нема нужда

По добре от ложите ,защото иначе щеше да саботира мача на терена нали играе за англичани.Без него Англия ще загуби това е моето пожелание към нашите национали,но ако играят цял мач и най вече внимават през второто полувреме.Успех лъвове.Може да е 1:0 но да е победа.

Те на това се вика свръх оптимист.

Не е оптимист! Това е Батето! Той е купил мача и зане! Щом казва 1:0 значи е толкова! Даже си мислях да заложа! :)

внимавай с това "успех лъвове", понеже и на Англия знака е с 3 лъва :)