Коментари - Левски победи Видима с 2:1 и направи куп пропуски | corner.dir.bg
назад

Левски победи Видима с 2:1 и направи куп пропуски

Отборът на Левски пропусна много положения, но победи тима на Видима-Раковски с 2:1 в последния мач от 5-ия кръг на "А" група, игран на стадион "Раковски" в Севлиево.

Обратно в новината

Коментари - Левски победи Видима с 2:1 и направи куп пропуски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

Срам ме е като привърженик на Левски- от безсилие ,при отсъдена засада да контузиш това добро 17 годишно вратарче и съдията да връща изтеглящитесе играчи на Левски за да бият дузпата ,с която беше решил да им помогне....Бях на стадиона-гледах безсилие пред гола.

уефски и цска не струват дано черноморец стане шампион

Ако такива отборчета са мерило за "Левски" и започнахме да треперим до последно ще задържим ли или не резултата.....Тури му пепел! Ама те всички са на това дередже, та и по-зле, което не успокоява, а прави още по-мрачна картинката за бъдещето, ако въобще има такова, за родния футбол и особено навън.

Жална Ви майка футболисти и ръководители на Левски. След като и срещу Видима Ви Трябва Такава Измислена Дузпа.за да победите...Жалки сте. Жалки. И кой получи повече подаръци от Вас и ЦСКА в Севлиево - Вие от Левски. Отново ще повторя - Жалки сте !!!. Не сте достойни за името на патрона си и ще бъдете възнаградени за това в Европа. Няма как да Ви пожелая успех . Жалки душици. Дано има възмездие за Вас във Вашето бъдеще. Обещавам си да не гледам мачовете Ви повече...

на кой му пука дали ще гледаш.

Ядосан си, защото пак не си си пил транквилантите! Какви подаръци получи Левски в тоя мач? Една дузпа, която е "спорна", защото така ви се иска на чорбарите! А спорна ли беше неотсъдената дузпа за Сливен? Недей да ми говориш за подаръци, при положение, че на маца на цска съдията изгони двама футболисти на домакините, втория от които - за неправилно дишане!!!

като ще пишете коментари ,поне се научете че се пише"дузпа" а не дуспа

Браво Божка все така да изглеждаш топката и ти си зле момче

"Кажи ми сестро, де е Караджата?" и що не беше на вратата?

Ама не те ли е срам от представянето на цска до момента - 3 загуби, 1 случайна победа над черно море и много смешна, може би и уредена на полувремето победа, със Сливен. А и къде ви е на вас изявеният нападател че не го виждам нещо май напоследък !!!

Не може да ви дадат такава нелепа дуспа. И то при факта, че играхте много добре и само шанса пазеше нулевия резултат. Не може да се даде дуспа за удар в ръката от 1 метър в паднал човек, правещ шпагат по-скоро, който дори не гледаше в топката. Нелепи сте. Намерете най-накрая нападател, който умее да цели вратата, продават такива, да знаете. Иначе пак ще ревете по Европа, където няма кой да ви измъква от такива мачове.

като ти свириш мача , не давай такава дуспа . относно европа не ни бери грижа . виж си жалкия отбор който едва издрапа с аматьори и полуаматьори . ОК ?

E-е-е-е-е айде нали вие се справихте със страшните колоси..........

Като знаеш за централни нападатели - вземи два-три за твоя цска! А с оглед твоите аргументи за дуЗпата да те питам - а може ли тогава да не се свири дузпа за игра с ръка на изправен футболист, който гледа топката и се казва Акуаро?!