Владко Зографски на световния връх в ски-скока

Българският супер-талант в ски-скока Владимир Зографски спечели Световната титла на първенството за младежи (до 18 години) от голяма шанца, което се проведе в Отепаа, Естония

Обратно в новината

Коментари - Владко Зографски на световния връх в ски-скока | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво Владко. Сега покажи и на Моргенщерн к'во можеш!

брао *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво владо дерзай и само напред .сега братята фироми да не гракнат че си македонец заради мамилията

Поздравления Владо! В град Отепаа,ти направо ги "утрепа" :))

БРАВО БЪЛГАРИНО!БРАВО-ВЛАДО!ДА ЖИВЕЕ МАЙКА -БЪЛГАРИЯ!

Абе бокл=к що не се погледне вместо да говориш за момчето, което направи така че и в тоя спорт да знаят че има БЪЛГАРИЯ, а ти къв си и кво си направил... оффф е заради такива гниеме в калта на циганите

Браво момче! Това ми е супер любим спорт и ако се намери и за кого да викам ще стане трепач...

браво.......продалжи таца *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо винаги побликувате тези с "болни мозаци", които пишат глупости? егати откаченият тип! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

до аз,за втори пут попадам на комплексарският ти коментар,нямм думи-уж си ходил в америка,а ядеш пруст-ми то друго и не заслузяваш

Келеме! Вместо да ми се разхождаш по света с моите пари и да ми лъжеш какво си спечелил ела помогни на майка си да върже двата края! И аз съм бил в Америка и аз съм ходил по света, ама някой пише ли тука за мене? НЕ!!! И знаеш ли защо? Защото ще засрамя всички отворковци като тебе, които само могат да се фръцкат колко са велики, а иначе 5 пари не сруват!!! И сега какво като си имаш медалченце?!?! Паметник ли искаш да ти направя? Айде бегай у лево докато не съм дошъл да си покажа кой е мъжа тук!!! Просто как ме ядосват такива новини не е истина!!! Как може само за такива да говорят?!? А това, че умираме гладни, че ядем пръст, за да не умрем, кой го е гража а? Време е да възстанем срещу такива като тоя "медалист" (може и медалът му да е фалшив!).

ти си индуянец брато - супер туп коментар! нямам какво повече да кажа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хахаха, като ти гледам правописа - явно е правопропорционален на интелекта...

комплексар долен,какво лошо в това,естествено,че сте се разкарва за да прославя бг.завистник гаден по добре аз да ти покая несто завираъки тиго някаде.

поздрави за Владко! мисля, че всички трябва да се гордеем с него. а пък, ти, келеменце мръсно, си дай адреса, и тогава се прави на мъж!!!!

аз,за втори пут попадам на комплексарският ти коментар,нямм думи-уж си ходил в америка,а ядеш пруст-ми то друго и не заслузяваш

С какви твой пари бе,да не мислиш,че го спонсорира държавата ?? Първо проучи и после плюй,бе ,некадърник !!!

Ти у ред ли си бе, злобар? Я пий един диазепам да се поукротиш малко, че ще получиш инфаркт от злоба! А на такива "мъже" като теб ми е най-приятно да им разбивам носовете!

бате ти не си добре,ходи да се прегледаш... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе ти не си ли подстрекателя от Дир.бг дето нарочно пише някакви просотии , да направи диалога интересен? Знаеш ли - наистина си умен ама в кавички.

Защо не изчистиш майката природа от такъв боклук като тебе

за психото си,sorry за теб

Каква злоба....жал ми е за тебе дребна душице...

ядеш пръст защото си с пръст в г, а живота не харесва посе*ковците, ФАКТ!!!;-)

Брабо Владко продължавай така и ще натриеш носовете на високопарните австриици и шваби

браво, владо! поздравления за големият ти успех! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Невероятен успех! Браво, Владко! Това е уникално при положение, че в България няма никакви условия за подготовка на скачачите.

..ми ние имаме ли въобще шанца за ски скокове в България?