Пламен Константинов жестоко обиден

Бившият капитан на националния отбор Пламен Константинов е дълбоко обиден на българските медии и не желае да дава никакви изявления пред журналисти от родината си.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Константинов жестоко обиден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя където се е написал българин явно не е българин, а ибрекчия на гибона

Пламен Константинов преигра жестоко. То бива да счупиш някоя стойка от време на време, ама да станеш на мазно петно и мекере пред турските си шефове това вече е прекалено. То не стига, че съдията подпираше отбора на башибозука и отне поне 5 чисти точки на ЦСКА, а тоя анти-герой от историята на българския волейбол направо се насра да подскача. Типичен възпитаник на подуенската школа - развъдник на омразата.

Гибон, размажи утре чорбата от бой ! А време за интервюта след това винаги ще се намери ! БИЙ ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН, БИ, БИЙ, БИЙ !

Не се поти толкова, че ще получиш апоплектичен удар! Не е нужно - всечке знаят, че говедата сте турци.

Ние българите пък,ще викаме за ЦСКА !!!

За съжаление той е прав.Това са голяма част он нашите журналисти и писачи във форуми.Те отказаха Бербатов от националния,сега друго име във нашият спорт е отврътен.Повярвайте,пиша най добронамерено.Не може разни пъпчиви софийски наркоманчета да дават оценка на такива светила.Бих желал като дядо Йоцо да видя обединен нашият народКато си дойда в България да каже като Алеко."Видях щасдтливи хора".За жалост днес виждам агресия.Дори в училищата.Какво значи днес в дир да излезе статия.Момичета от елитна ... се били.Дова духовно падение нее имало в нашата нация.

А кой е казал, че въпросите на журналята трябва да са само лицеприятни? Розите са красиви, но имат и бодли - това е то славата.

Константинов се държа като глупак на мача с ЦСКА. Срамувам се от такива "българи".

Не знам за какъв се мисли Гибона, но от няколко години върши неща, с които показва колко дребна душица е. Нали помните какви ги правеше на олимпиадата? А заиграването му в политиката? И сега вместо да се радва, че е в България с отбора, на който е треньор, той пак показа пълната си простотия.

Вземи да уточниш, че под "Гибона" разбираш Пламен Константинов, щото други са по-популярни под този прякор. А, иначе, просто нашият човек в Турция си заработва парите и плещи това, което трябва за там. Иначе си е наша национална гордост. Не трябва да го забравяме!

Ами какво да очакваме от турско говедо.

Изобщо не искам да го слушам тоя повече.По-добре ,че вече няма да дава интервюта

Браво!!! Икакъв българин си ти? Как може да наречеш един истински мъж, спортист и капитан турско говедо? Много ясно, че ще е обиден. Не може да даваш всичко от себе си за България в продължение на 17 години и накрая да нямат капчица уважение към теб. Много, много жалко за онези "българи", които мислят като теб!!!

БЪЛГАРИН е 100% по Българин от това турско синьо говедо пасло по-българските ливади и по-специално циганския вертеп подуене