Това стана ясно, след като някогашният посрещач отказа категорично да отговори на въпросите на "Тема Спорт" за предстоящия утре мач реванш от турнира за Купата на CEV срещу българския шампион ЦСКА.

"Моля ви, не искам нищо да говоря, нищо да казвам, за да нямам повече проблеми. Обиден съм на българските медии и не желая да коментирам каквото и да е", отсече Гибона.

През уикенда той и неговият отбор Зираат Бакасъ успокоиха страстите от първия двубой в Самоков, в който армейците се наложиха с 3:2, с 14-ата си победа на родна земя в турската лига срещу Торул Генчлик с 3:0.

ЦСКА се отправи още вчера за турската столица. "Червените" пътуваха със самолет до Истанбул и от там за Анкара, където утре ще спорят със Зираат от 18:30 ч. Мачът ще бъде предаван пряко по Канал 3.

Воденият от Александър Попов отбор демонстрира добро настроение, като по-опитните се обединиха около мнението, че в Турция ги чакат много провокации.

"Те се оплакаха от съдиите в Самоков и аз не знам защо. Очаквам да има същите интервенции и там против нас. Те ги умеят тези неща", заяви капитанът Николай Иванов на летището.

"Със сигурност ще има някакви провокации, както се вика, даже ние сме толкова подготвени за тях, че сами ще си ги създадем", пък е мнението на колегата му Евгени Иванов-Пушката, цитиран от livesport.