Анчелоти излъга Фъргюсън, Челси победи Юнайтед

Челси победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в голямото дерби на междинния кръг в английската Висша лига по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Анчелоти излъга Фъргюсън, Челси победи Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очаквали в англия бербо да реши мача за 20 мин-голям смях.а може следващия мач да очакват да го реши от пеиката.дори без да влиза.за 30милиона бил длажен да го направи.по тази логика торес с неговите милиони,колко гола трябваше да вкара

Абе, стига с това съдията - Челси надигра МЮ заради кухата тактика на САФ - заложи на куция кон и младия, без Бербатов и Гигс, които са в отлична форма ? Нещо не ми се връзва. Ама ... на него пък му е последен сезон, пука му на шапката. Ако и другия мач заложи на такъв състав - значи изобщо не е наред.

Колко много хора разбират от футбол. Редят състави, правят смени, критикуват треньори, не приемат решенията на съдията. Забравихме какво направи Руни в мача срещу Уигън и липсата на елементарно наказание - но понеже решението не е против Ман Юнайтед не го коментираме. Ако аз си позволя да критикуван Бербатов - ще ме изядете жив, че съм родоотстъпник, че не печеля колкото него, че мен никой не ме познава и т.н. И на Вас скъпи приятели, кой Ви позволи да наричате Съра - дъвката, стара помпа, изкуфял старец. Отговорноста и решенията са негови - доказателство е дългата му кариера. Радвайте се на играта. Само спорта ни остана.

С този мач Ман. Ютд май изтърва титлата, преломен момент от сезона, направо не е за вярване че и там съдиите решават нещата. Съдията реши мача колкото и да е жалко, не изгони Луис на два пъти (непростим пропуск - реши целият сезон с това решение, но парите поръчват музиката кво да се прави) и от там се промени мача, а иначе Сър Алекс не подходи по най-правелният начин трябваше да почне с Бербатов (не може гол майстора на отбора да е резерва) и Гигс и Рафаел и без Карик, но след мача е лесно да се говори. За да си шампион трябва да се мачка наред, но мисля че титла се губи от загуби и равни с отборите от втората половина на класирането. Честито на Челси и адмирации за сърцатата игра. Късмет за напред Ман. Ютд. отбор на сърцето ми.

да ти го ......... в устата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каквото и да си говорим,вчера не беше денят на Манчестър.Има такива дни,пример за което е и Челси.тази година те не постигнаха нияо,освем че купиха Торес и Луиз.Страхотни играчи.Този мач просто трябва да бъде забравен.Съдията винаги може да бъде съдан,дали е свирил правилно или не,но в крайна сметка това е футбол.Затова и тази игра е тоолкова непредсказуема и интересна.Поздрави на всички фенове на Манч. и горе главата.ние сме шампиони

Ариведерчи Барбииии.

"съдията реши мача"-можеше да го реши доста по рано-видич си беше за изгонване доста по рано. той по принцип излиза с жълт картон от съблекалнята , но в МЮ не смеят да му показват картони.дуспата беше като тази срещу Ливърпул-спомняте ли си, но сега го няма оня мишок "най-добрия им съдия"-при него МЮ никога не губи

Да имаш в състава голмайстор на висшата лига (временен) и да го държиш на пейката докато му свалиш морала и пострада игровата му форма е най-малкото признак на старческо слабоумие... САФ е време да се разделя с Манчестър Юнайтед, ако продължава така... сбогом титли и успехи. Ама аз се накефих от резултата, от повече от 20 години съм фен на Арсенал:) Само ми е мъчно, че зорлем смачка нашето момче - от супер-форма, без контузии, го доведе до пълна посредственост с "политиката си":(

Къв съдия победил Юнайтед бе - само глупости дрънкате тука, а нищо не разбирате от футбол.

само малко нашият да не вкара и веднага злобата започва да тресе форума ...

пукнетесе от ят само челси койсега е номер едно челси разбирасе!

Честито на Челси и привържениците.Срам и ужас за егоистите от МЮ.Старата уиски помпа вече ми прилича на малко "мръднал" .Що да се прави при тоя хубав и късметлийски сезон за нашият Юнайтед.При съотношение 68:32 във владението на топката в полза на сините,малко гранасялия Сър се сети че требва да се смени Ернандес.Не че е съсвсем лош,но не знае да се бори и твори нещо във атака.Егоизъм и нищо повече нямаше през второто полувреме.Сватбарите Руни,Флетчър,Карик,Чичерито изпуснаха мача.По някава случайност Нани загуби топката и тя попадна в Руни и както винаги той си я ритна напред а тя вае че попадна в портата.Язък за добрата защита на Челси.След гола сините съсвсем объркаха наставникът на МЮ.Не случайно Анчелоти все си го побеждава.Няма как.МЮ беше надигран от Челси.Не само победен а и надигран.Това е.Ако Фабио на 10 метра от Петър Чех беше подал на Берба ,голът беше в карпа вързан.Не му отива на пенсията да се инати толкова срещу договора на Бербатов.Майтап!Да си водещ реализатор във висшата лига и насила да те карат не дариташ във рвтата а да я подаваш на развратника Руни.Еснавство съпровеодено със егоизъм.За това МЮ не е убедителен навън.Да си духа супата съра Алекс сега.Никой няма да му я вземе.

Съдията реши мача който си отиваше към равен 1:1. Чист червен картон за оня рунтавия и от там не се знае кво щеше да стане с Челси с човек по малко съвсем различно развитие, нямаше да се стигне и до измислената дузпа в която Жирков сам се спъна и търсеше съпрекосновение, Смолинг изобщо не посегна, накрая нервите на Видич не издържаха. Равносметката слаб Карик, за Флетчер не съм съгласен много се потръди момчето, а Бербатов трябваше да почне тируляр. Съра сам ще му развали формата като го кара да топли пейката, може да се каже че го постигна няма и помен от вдъхновяваяата му игра, невиждам как ще се изправят срещу Барса на следващ етап в ШЛ като немогат 2 паса да направят халфовете, и все пак дано се стегнат GGMU.

оня рунтовия трябваше да е изгонен, но онова диво прасе изобщо не трябваше да започне мача. за бербо съм съгласен че трябваше да започне титуляр и не разбирам какво е това отношение към него. сякаш нарочно иска да го извади от форма.

Е как,Руни и Нани с контузии,но в основният састав.Бербатов за съжеление няма да е и на пеиката. Годините не прощават на никого,време е САФ,да се пенсионира заслужено

найтед нямат средна линия. Пълна безидейност на халфовете. Карик и Флетчър първо се обръщат назад и после ритат топката. Смятам, че "Дъвката" Загуби мача още от съблекалнята. Трябваше да почне с Бербатов вместо Ернандес и Гигс вместо Скоулс.

яко ти е промит мозъка пич.

Е айде пишете за Берба, сега ви е паднало, 6 месеца след началото на сезона.... Имате 5 дни!

За съжаление това е нивото на МЮ. Слаба средна линия и нападение.Този път стареца сбърка. Трябваше да започне с Бербатов. Ернандес няма техника на спиране и не може да увлече защитник.Много тича това момче, но все още няма поглед върху играта. А колчетата Карик и Флетчер направо ме изумяват с неумението да спират добре топката.

съдията победи юнаитед а нашия не разбрах на пук ли правеше че не пипна топка нито веднъж...

Както прави напук така и напук ще потегли за Туркистан.

"вашият" толкоз си може -селски тарикат в англия...

селянин е на бащати детето !!!!!!!!!!!!!

наш си е да, а ти си ром мразещ българите нали :)

нашия е вкарвал на челси пет пъти

дъртия шотландец му прави на пук, нашия му отвърща със същото, накрая арсенал пичели

Нямаше какво да направи Бербатов. Топката почти не стигна до него. Халфовете на МЮ бяха трагични през второто полувреме.

Абсолютно вярно! Съдията беше 12-ия играч на Челси през цялото време.Колкото и тривиално да звучи-той реши мача. А Съра не разра явно, че нашия не е резервен играч-или започва отначало, или не влеза.Кога е било да влезе и да обърне мача? Противно на него, Ернандес играе добре, като влезе резерва , и можеше да са помисли върху вариянта Берба да започне, Ернандес да го смени. Убеждавам се, че във важните мачове Съра се чатка накриво, за съжаление:(