Чичарито класира Юнайтед на 1/4-финал в ШЛ (видео)

Манчестър Юнайтед се класира на четвъртфинал в Шампионската лига, след като се наложи с 2:1 над Олимпик Марсилия. В първия мач във Франция двата състава завършиха 0:0, и цялата интрига се реши на "Олд Трафърд".

Обратно в новината

Коментари - Чичарито класира Юнайтед на 1/4-финал в ШЛ (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какав чичарито ги класирал ,шивачев?даже и ти ще ги вкараш тези положения.издухания сав ги класира сас скучната ,прагматична тактика.фергусан е титолован за сар от кралицата на англия,тази титла се дава за да се величаят успехите на нацята,а не на аборигени,за каквито ни смятат в цял свят.затова берба си стои на пеиката...така че митко,ако имаш достоинство,махни се от този отбор.ебават се с теб и ти се подиграват а ти заслуяваш много защото доказа че можеш...

След като даже и ти ще вкараш, хайде де отивай и вкарай гол на Олимпик Марсилия.Нали си много отворен.След като знаеш толкова много отиди ти в Манчестер Юнайтед и постигни постиженията на Чичарито.

Четох дъртия шотландски смукач казал, че Рунката много помогнал като тичкал и раздавал пасове.Убо ама нашия като раздаваше предните два сезона оти не хортува тъй, ми всеки рива да вкарва голове.А че на нашия не му се тича е видно, само че в Ман.Юн. с изкл.на чичо ви Гигс (евала на тоз човек) нема кой го стигне на контрол на топката и поглед върху играта. Тръгна таз година нашия да ниже голове, па не им хареса и на пейката.Ни тъй, ни инак. Се недоклатени тез английски ора.

ИМА НЕЩО ГНИЛО В АНГЛИЯ !! :) НЕ МИ ПРАВИ ТОЛКОВА УДОВОЛСТВИЕ ДА ГЛЕДАМ МЮ БЕЗ БЕРБАТОВ.

Бербатов гледаше тъжно от скамейката през целия мач. Много кофти е да се пропилява такъв талант, но това е Англия и МАН ЮН. Чичарито е купен за смешни пари, сър-а иска да го обиграе, да вкара някой гол и догодина ще го продадат за рекордна сума, нали това е целта на футбола - да се правят пари. А Бербатов си е купен за много пари, които нямам как да си върнат, затова е всичко, само не разбирам защо спират БЕРБО да стане голмайстор във Висшата Лига.

Не го пускат защото той се полакуми за повече пари.Онези който му ги даваха му били малко.Ама ние българите сме си такива.И за да не му ги дават всичките го държат като резерва.Бъгарин съм и се гордея с Бербо, но лакомията до това води.

Имам основателни възражения.Статията е много възторжена.Защо?Защото Чичирито не се е развихрил,вкара наистина два гола,които изглеждат страхотно,но който и да беше там и мойта стара прабаба и тя,ако не с десният крак с гъза щеше да удари топката да влезе.Извън двата гола Чичирито беше най-слабият като разиграване от МЮ.Оказва се че това момче ще се превърне в готованец голаджия.Голоджия,който взема ролята на Руни и Бербатов.Досега той не е вкарал от сериозна комбинация на отбора.Язък.Требва сериозо да подобри разиграването на топката.Не случайно срещу големите отбори,играчите на които упражняват персонална преса не може да се изяви.Борбеност е необходима.Иначе засега мексиканската хитрост тактика на подмазване на Руни и Нани му носи успех.Докога? МЮ почти нищо не показа,срещу отбор със свалени гащи,излезнал само заради самият футбол и примерен със ъсдбата си.МЮ сдаде накрая и физически багажа.Руни беше тоя,който спокойно може да посочим като победител.Лесно,много лесно се надиграваха.

И двата гола бяха заради Руни който даде пасовете на гол линията. Чичарите е добър и го харесвам, но това че не пускат голмайстора на отбора е дразнещо. Започна много да ме дразни САФ . Преди като не беше във върхова форма повече го пускаше сега като вкара 20 гола и го държи резерва.... Аз ли само недоумявам ?

Братле гледал си друг мач.Първият гол е след пас на Руни,но вторият тръгна от паса на Валенсия към Гигс на дясно и Гигс подаде на Чичерито.А за съра си прав.Има нещо което убягва и на журналистите и на нас феновете,но за това му плащат.Поздрави на всички фенове на Манчестър

я си гледах мача от пеиката дазе ударих по една за сефте от скукаа па те да припкат дам завалииките :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Определено заслугата за победата не е на Чичарито, Рууни беше великолепен, за съжаление ми прави впечатление, че той предпочита да играе с Ернандес в атака, а това за нашето момче няма да е никак добре :(.

Митко махни се от МЮ и тези надути,високомерни футболисти и треньор.Върни се в Тотнъм.Дори и в Арсенал и Нюкасъл биха те приели винаги.

този сър е най големият П

Заглавието е леко преувеличено: мексиканското цигане на два пъти си подложи патерицата, след като му подадоха топката на гол-линията. Други футболисти класираха Манчо на четвърт-финал, но не итози смешник!

Това е част от майсторлъка. Да си на правилното място в правилния момент и да дадеш добра посока на топката. Нали видя франсетата, колко положение имаха, но не уцелиха нито един път правилната посока и затова са аут. Но всъщност теб те боли от пердаха, който ядохте тия дни и първия гол пак беше дело на Чичарито. Той е бъдещето на МЮ, свиквайте да ви мушка.

Мене ме боли.....сещаш се! Дай да потраем до четвъртфиналите и да ви се паднат назобените испанчета, тогава и тебе ще те заболи, разбирко! Тогава ще я видим вашата пенсионирана халфова линия как ще се справи със задачката!

+1 Ей това е за коментар на седмицата!

Имаше един момент от мача в който САФ се базикаше с Бербатов. Бербатов не е за този отбор, просто тук те не го оценяват, дали Тотнъм би си позволил да го държи на пейката примерно ако беше още там. Разбиха му самочуствието как да играе момчето.

така е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз забелязах този момент с бъзикането.Има някаква закачка която не схващам.А може да го държи и по този начин да го нахъса още повече.Няма значение,важното е че ние си знаем качествата на нашето момче.Брилянтен футболист и невероятен човек.Успех Бербо