Тих бунт срещу Моуриньо в съблекалнята на Реал

Тих бунт се надига в съблекалнята на Реал Мадрид срещу тактическите методи на игра, използвани от треньора Жозе Моуриньо срещу Барселона, пише сериозният политически вестник "Ел Паис" в днешното си издание, цитирано от Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Тих бунт срещу Моуриньо в съблекалнята на Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси грубия мадрид,и с 12 да играят ще останат с 10,2 им бяха малко...ако не се ритаха като коне щяха да са повече сус сигурност

Докато не мине реванша на Ноу камп-нищо не се знае-виждали сме какви ли не обрати в този турнир,така че не отписвайте Реал.

Тези най-после се усетиха! Как може да си Реал М и да играеш с 8 защитника и да чакаш Роналдо да вкара от пряк свободен???

ficho666

Журналистически измишльотини. Няма футболист, който не желае да печели, без значение по какъв начин. За това са професионалисти, за да изпълняват тактиката на трньора. А няма футболист, койда да е имал честта Моъриньо да му е треньор и да е казал и една лоша думичка за него. Напротив, направо го обужават. И има защо, това е най-добрия треньор в света изобщо!!!

грубата игра която показва напоследък реал мадрид е плод на "гения" моуринъо. никога досега не е имало такъв агресивен и брутален реал мадрид. 100% следващия сезон моу ще е в друг отбор.

...и Алонсо направиха грешка, че напуснаха такова стойностно първенство като ПШ. Роналдо винаги може да спечели голям приз с МЮ и пасваше идеално с играта на отбора. Сега ще спечели един голям наденец.

Да, да. Като игра нападателно в първия мач помежду им, защо отнесе петица. Това са разглезени пикльовци, не футболисти. Самия Моуриньо видя, че единствено с такава тактика може да е краен победител от двата мача. С тая тактика би Барса 3-1 с Интер. Да ама там Милито и Ето,о не вдигаха бунтове. Всъщност какъв треньор е Моуриньо може да ви говори факта, какво става с Интер и дали при Рафа Бенитес и Леонардо не играят същите играчи, а резултатите близки до нулата. В Челси е абсолютно същото. Мисля си, че единствения който може да направи Ман. сити шампион в Англия, това е той. Вижте в този отбор какво значи да имаш "матрял" в изобилие и да не можеш да го използваш. Сега ще се радват на 4-то място, което не им е и сигурно. Това е заради Манчини.

Чест прави на играчите, ако наистина си казват истината, защото тя се вижда от всички. За купата на краля реал мадрид игра нападателно и спечели заслужено - Барса не знаеха какво се случва. Проблема на моуриньо е, че може да учи само на грозен и защитен футбол - в италия това може да помага, но в Испания е абсурд. В момента реал мадрид са много слаби и основната причина за това е тактиката на моуриньо - ако проумее, че не е толкова добър, колкото си мисли и се научи и на нападателен футбол - може би има шанс за реал, но като гледам арогантното му поведение и манията за величие на португалчето - едва ли ще си признае грешките. да се връща в Италия с този гаден футбол, в Англия и Испания той не върви !

бе тои човека искаше второто полувреме и кака да пуска ма садията п.... работата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е как така? Как може толкова добри играчи да не могат да усетят "гения" на Мауриньо? Как само "специалистите" във форума го забелязват ...

верно в тоо мач моуриньо много сгреши, не може да играеш дефанзивно с/у най- силния в света и да очакваш да ти се случи нещо хубаво, Реал е голям и велик отбор и не му отива тази игра