Барса е на финал за ШЛ след равенство на Ноу Камп

Отборът на Барселона е първият финалист в тазгодишното издание на турнира Шампионска лига, след като в днешния полуфинален реванш завърши наравно 1:1 срещу кръвния враг Реал (Мадрид), но след като победи с 2:0 в първия сблъсък, си осигури място на "Уембли" на 28-и май.

Обратно в новината

Коментари - Барса е на финал за ШЛ след равенство на Ноу Камп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехо, ултасите на Барса! Радвайте се сега, защото съдиите няма вечно да удрят едно рамо" на великият" Каталунски отбор. Да не говорим, че до 2-3 години годинките ще си кажат думата и вече няма да има кой да раздава пасовете(Шави,Иниеста,Меси). Младоците до момента показват , че ставатсамо за симулации и завършване на атаки, но естествено след гениални пасове (то това и аз го мога). Всеки си намира майстора и всичко си има край!

Glory Glory Man. United !!!

да де точно 5 те съдии на терена

Барселона е велик отбор . В Каталуния футбола е религия . В отбора играят 8 футболисти от нашата школа и то играят със сърце за разлика от другите скъпоплатени , глезени балерини . А това че мразите Барса ви разбирам защото е заради Ицето който вкарваше на отбора на " НАРОДА " само по четири гола и правеше за смях говедата !!!

Абе кухолейко, кой мрази Ицето и кво общо има той с тази измислена Барса в момента? Помниш ли Ицето да е чакал подпиране от блейки като де Блеекере,а?

Ама малоумник има , не познавам фен на Уефски който да не мрази Барса но това не си го признавате !!!

всичко започва през 2006 г.,барса -милан,,при 0-0 отменйат гол на шевченко в 70мин,,в барселона,,така заколиха милан. после дойде ред на челси,,кам 40-50мин.съдиите мислят вече за червен картон,,,преди това са нашарили с 3-4 жълти най-добрите на съперниците на барса,,,те вече са изван игра,на практика.,,изгониха дрогба 2 пъти,дел орно ,,и така ресиха 2 мача за барса,,, после дойде ред на интер,,в 40мин изгони мота,,но бог наказа мръсниците после арсенал ,,скандално изгони жан перси,,за удар сле сигнала,,,сякаш меси с растежниа хормон в кравта,не направи същото,, винаги играчи се гонйат при равен резултат..т.е. спора изобщо не е решен,,,но с тики таката един човек на това ниво вече е решен спора,,,от съдиата с реал чашата преля,,4 мача 4 изгонени,,при равен резултат, само барса играе без срив от миналото лято,от световното,,байерн,интер,челси ,реал имаха спадове,,само тези не,,и това ако не е дрогиран отбор,,,абидал какво му оперираха,,на черниа дроб, чудйа се как са слепи фенове на барса от тези неща,,

Че Бараса ще са финалисити е ясно още преди да започне ШЛ. те са поставени в тази схема. Но защо не им дадат направо и по един Оскар на всички.По ще им отива от каквато и да е купа. Жалко за футбола. Трябва тотална промяна на сегашните правила и система.

Омръзна ми от тия барцелона...Вече дразнят с тяхното разцъкване, много гадно отборче. Дано не спечелят пак, че това ще е прекалено! Не виждам обаче как Юнайтед ще ги бият с тази ужасна защита...

Изпратете Уефски може и да бият Барса на финала .

ЛЕВСКИ ПОНЕ Е ПОБЕЖДАВАЛ БАРСА ПРЕЗ 1976Г., ТАКА ЧЕ НЕ ДРЪНКАЙ МНОГО!

Тъжен мач.Едните знаеха, че каквото и да стане няма да загубят(спорно отменения гол), другите знаеха, че каквото и да направят най-много да получат жълт картон(поне два червени картона спестени).Театро в испански вариант с постановчик УЕФА.

отбора на Hollywood - пак на финал - това е скандално.

Цирк Барселона продължава своето турне. Ако искате да видите артистични падания при всяка загубена топка, сгърчени тела на превиващи се от болка футболисти, които след секунди чудотворно почват да тичат като антилопи - наблюдавайте и следващия спектакъл.

УЕФА-БАРСЕЛОНА-УНИЦЕФ позор за футбола!Огромна корупция.Не напразно там са мошениците Платини и Михаилов.Много мразя смешния отбор М.Ю. но сега искам да спукат г....е на тия провокатори и симуланти от служебния финалист.

Барса смаза Умрял Мадрид

Да играеш срещу Барса, все едно да играеш срещу УЕФА

Не съм виждал по-големи симуланти на терена от играчите на Барса.Само да ги докоснат и се търкалят по тре- вата като селски бъчви.Така спечелиха повечето си мачове.

Световната преса пък пише нещо друго. Не защитавам Барселона, фен съм на друг отбор, но Реал в момента играят много грозен и груб футбол. И ти, и аз да сме на терена, ще се търкаляме, че и пушек ще се вдига. Реал си го казаха още на минлата среща - ще играят на ръба на фаловете. Е това ли е футбол?! Като не може с класа, "на ръба на фала". Това е селска тактика, но понеже Реал са си Реал, ще го формулирам така : Ритат де що сварят от безсилие и безидейност.

пак съдията им удари рамо на тези симуланти. а ние плюем по нашите съдии. това не е отбора на кроиф и стоичков, на които симпатизирах. не са слаби, но винаги очакват и съдииското рамо. срамна работа!

Съдията просто гледаше футбола да не се превръща в ръгби. Реал в момента са нищо повече от прескъпи кокони, които освен да ритат по-силните от тях, друго не им иде наум. Лесно губят контрол над играта си начело с прима- балерината Роналдо. Още се чудя от къде Роналдо събра толкова мъжественост, че не показа това, което най-може - да припада в несвяст с топката при всяко докосване.

Ами явно има малко повече морал, или е повече мъж от всички в прехваления отбор на Барселона! Преди година-две всички пищяха, как Роналдо бил най-големият симулант и провокатор на терена, как се търкалял и театралничел! Е, оказа се, че момчетата от Ноу Камп го превъзхождат доста в това отношение! Прави му чест, че въпреки голямото напрежение и постоянното натякване, как Меси го превъзхожда, снощи се държа много мъжки и достойно, за разлика от някои. Няма съмнение, че в момента Барселона е най-добре споения тим, с атрактивен и резултатен футбол, но нима им е нужно такова покровителство, или са намесени букмейкърски интереси? Без значение какви са причините, остава съмнението, че не всичко е по правилата и един горчив привкус, който помрачава насладата от играта!

Пожелавам на барселона да станат за 4-ти път шампиони и за 3-ти път последните 5 години !

Честито, заслужена победа - тотално надиграха реал мадрид ! Във всяко отношение. Не видях моуриньо да си води записки - Гуардиола го победи и тактически, белият балет беше безпомощен. Жалко, защото реал мадрид може да играе страхотно в нападение, но моуриньо не може да ги научи - той преподава защитен, рушащ и скучен футбол, затова няма шанс в Испания, единствено в Италия. Всъщност изнервянето на играта е част от тактиката на моуриньо, но Гуардиола намери начин да я използва срещу него, чао моуриньо, специалният да си търси нов клуб, в испания има непреодолим проблем - Барселона, в Англия е Манчестер Юнайтед, остават му Италия, Германия и родната Португалия ... надут палячо ...

И Арсенал бяха така безпомощни - особено след като изгониха Ван Перси за нищо.

Браво, Барселона!!! Номер 1, тия са извънземни, басси и хората, направо нямат равниии ....:-)

Пожелавам на Барцилона-та на финала да имат за съдия отново такъв бездарник, като последните двама за мачовете с "Реал". Този път обаче, за разлика от досега, да свирят в полза на съперника.

съгласен съм с теб относно съдията ама реал играха с седем човека бе пич. ди мариа,роналдо,кака,че и десният им бек,дори и името му не можах да видя, какво правиха цял мач на терена още не могат ми отговори ако ги питам. и с тези атаки през центъра ми скъсаха нервите. защо ги имаха тези крила на терена като почти не ги използваха през целия мач. искаха да минат през точката за дуспа почти във всяка атака. много,много безидеина игра на реал през целият мач.

Благодаря за пожеланието. Аз пък пожелавам на Дебелия балет да си намерят свестен тренер, който да ги научи как да нападат и да печелят мачове независимо от съдията, а не да бъркат бетона отзад и да пазят резултат от минус два гола:)

Абе, кой спечели Кралската купа тази година, че бях във Фиджи и пропуснах новината?

пак съдията е виновен. ставате смешни с тези вечни оправдания. виска барса

поредния фен на циганина прихванал от неговата мания да се оправдава със съдиите...сега пък от какво се оплакваш - от това, че спести 100% червен картон на Карвальо ли?

Ти кой мач гледа? Съдията спести на Реал минимум 2 червени картона.И пак детската градина се оплаква ,че съдията им е виновен. Реал играха отново грозен футбол.Това момче Меси направо го почупихте да го ритате и спъвате, безнаказано.Единствен реверанс към Роналдо, че стоя настрани от цялата помия на Реал. Барса се доказа като невероятен отбор.Моуриньо е злобар, комплексар и издиша.Жалко за Реал, много добър отбор, но това пого,което играят вместо футбол не се харесва на никой.

Барселона е велик отбор , а това че португалския циганин се оплаква от съдията е само о правдание за това че 500 - 600 милионния му отбор не е спечелил нищо последните години . Затова глезените му балерини стават нервни даже злобни и ритат здраво снощи съдията пожали поне двама за гонене !!!

Само Кралската купа взе, на финал с Барселона.