Пиронкова отново прегази Винъс Уилямс!

Ракета номер едно на България Цвети Пиронкова продължава наказателната си акция на "Уимбълдън".

Обратно в новината

Коментари - Пиронкова отново прегази Винъс Уилямс! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте бе , песимисти и критикари ? Онзи ден се скъсахте да пишете как Цвети щяла да бъде смачкана от Уйлямс , сега изприщиха ли ви се з..ците от яд ? Имаше една критикарка във форума , която преди няколко месеца писа , че Цвети била в края наа кариерата си , защото не била в постоянна спортна форма и че "типично по български" Цвети е слаб спортист . Ами ако човек разбира от спорт , ще знае , че спортната форма няма как да се поддържа в 100% през цялата състезателна кариера . Браво и пак браво на Цвети ! Нека да продължава така !

Какво да кажа, хубавото си е хубаво :) Игра, присъствие, интелект, визия! Успех Цвети :)

Браво на момичето!

Браво Цвети! България те гледа и те подкрепя! А това че си майна като мен само допълнително ме кефи! Дръж високо трикольора и мачкай американците!

Браво,сууупер,казах ли ви че трябва да е подкрепяме в трудни моменти,а вие тва било,онова било,,,ей ви на,,,който го може го може,,,,,,,,Цвети,пожелавам ти здраве и мн късмет.

Страхотна игра!

Браво Цвети!!! Карай така до след финала !Невероятна !!!

Браво, Цвети! Само така!

Браво на Цвети!!! Единственото което ме притеснява е ,че Уилямс повече приличаше на някоя лелка от харлемския госпъл хор отколкото на професионална тенисистка(петкратна носителка на Уимбълдън). Дано да не съм лош пророк, но си мисля че на нашето момиче тепърва и предстои истинското изпитание. Иначе това е невероятен успех за нашата миризлива татковина (както каза днес Мартин Захариев : Много ше ми е кеф 7милионна България да тресне 300 милионна Америка).

браво на момичето-наистина е различно това момиче

Браво, Цвети!!! Дръж така до след финала, после ще почиваш!!!

Браво и успех с останалите съпернички!

Браво,Цвети! България се гордее с теб!Бъди винаги така уверена,както при подаването за 5:2 във втория сет!

Браво на сладурчето Цвети!!! Гледах мача, и се насладих на техниката и спокойствието и! Но друго ме потресе! В публиката бяха кралското семейство, рапонестия принц, и кобилестата му жена! С такава разочарование гледаха когато Цвети печели...не разбирам от каде идва тази ненавист на англичаните към нас!!!

Вероятно не е към нас, а към неизвестните. Сигурно искат да гледат постоянно как тенисистките от топ 10 играят помежду си :). Калъфи!

Завистта и ненавистта не са български патент, а английски!!!!!! Така че не се учудвай на реакциите на анималоподобните "кралски"особи. Нация, която е родила Чърчил не може да носи благородни намерения в действията си( за справка - виж историческите справки за създаването и подкрепата на турската империя от ингилизите) - историческа марионетка на проливите на Английската корона. Така че - на англичанин бой, бой и пак бой (говоря в спортен и културен смисъл), защото те не са изживели своя апогей на културно развитие - просто са си крадци открай време - пиратството е държавна политика до ден днешен.

Винаги като прочета подобен коментар си представям как вместо Чърчил, решенията по онова време са били взимани от бай Ганьо и си фантазирам за величието на българския комплексиран гений ... :)

Напълно съм съгласен с теб, а англичаните наистина си ни мразат от край време, ние им отвръщаме със същото...

В историята няма Турска империя, има Османска империя! Това първо! Второ, имперските интереси на Лондон и определени политици са давали подкрепа на османците, но да не забравяме, че английският народ, както и останлите народи във Великобритания и лорд Гладстоун са застанали твърдо на наша страна през 1876! Дизраели губи в последствие точно заради проомсанската си политика от която хората са дълбоко отвратени. Що се отнася до въпросните особи аристократите са си високомерни никому ненужни социални паразити навсякъде. Тази каста от кърлежи в човешки вид наистина презира обикновените и неизвестни хора. Всички нормални хора по света обаче, се радват точно на победата на така наречените "аутсайдери".

В последните няколко месеца..МНОГО критикувах Цвети именно затова, че е непостоянна и прави един турнир на година. Последно и пожелах успех на този турнир, който явно и е насърце. РАДВАЙТЕ СЕ НА ИГРАТА И ОСТАВЕТЕ СТРАНИЧНИТЕ ФАКТОРИ, ТЕ СА СУБЕКТИВНИ И НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ИГРАТА!!!

Браво, Цвети! Днес видяхме отново една невероятна Цветана Пиронкова, която не остави никакъв шанс на Винъс Уилямс. Не е лесно да отпадаш две поредни години от Уимбълдън заради българка :D