България загуби, но отива на финалите в Полша!

Националният ни отбор по волейбол (мъже) загуби в грандиозен спектакъл с 2:3 гейма от Русия във Варна, но все пак се класира за финалите на Световната лига.

Обратно в новината

Коментари - България загуби, но отива на финалите в Полша! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мача много прилича на Германия - Русия 2 - 3. Той също ли е бил уреден.Като гледам Сърбия, Аржентина,Куба, Италия, Полша не са по добри от нашите. Ако играят така срещу нас ще ги разбием. В един геим се изпълняват над 20 слаби сервиси. Бият ги като жените.

Абе тия във втория мач май ни правят на глупаци!!! Мачът е от ясен по-ясен - да отидат и двата отбора. Не че е лошо, но руснаците могат да пребият от бой, слаби сме за тях!!! А Радо ти Стойчев да не се прави на много велик, пълна скръб е в сравнение с Професора!!! Радо да целува ръка на Алекното!!!

Една малка радост се появява на хоризнонта . Волейболистите ни правят първа загуба на Русия , било театър. Какъв национален боклук трябва да си, за да ти мине през главата да напишеш такъв коментар . Главата не може да ми го побере.

Когато България има нужда от теб, макар и само в една игра - последвай линка : link Нима не би се присъединил ?

каква порнография?! Алекно само дето не си изяде топките от яд, че не ни биха с 3:1! Сега ще ядат те нашите топки ... всичките ;)

със руснаците направихме малко ,,Балшой театър".

...правим, Бразилия, Русия, Италия, Куба, има още два отбора, не се сещам, след това сме ние, след седмицата. Което никак не е малко, ама що се хвалим, като бием някой, дето ни играе с една ръка.Руснаките ни играят след като вече са класирани. Два гейма, два--вот тебя Москва без бой.

Браво, браво!!! Жалко само, че тези два мача с Русия, толкова много приличаха на мача с Бразилия миналата година.

Глупава медийна "сметка" и отвратителен балкански мантилитет: "самодва гейма"...Глупости, само победа ще измие срама от тази нагласа! Омръзна ни да се лигавят и да чакат "подаръче" от "големия брат".

Ако не е бил "Големия брат", ти сега щеше да си рязан и с чалма!

Мноого слабо играхме тази вечер. Даже на няколко пъти превключвах канала, защото просто ме беше срам да гледам какви елементарни грешки правехме

Как само го изработиха това руснаците в два мача, а главно - защо? Защо ...

Поредната порнография!

а бе ясна е работата.да не ни пишат по вестниците пак.