Литекс не успя да пребори Висла и отпадна

Литекс допусна нова загуба от Висла, този път с 1:3 в Краков и с общ резултат 2:5 отпада от Шампионската лига. Така ловчанлии ще чакат късмета си в жребия за плейофа за Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Литекс не успя да пребори Висла и отпадна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и левски и локото ше ги последват

Чичовото най-накрая трябва да разбере, че от всяка тиква кратуна не става! Да вземе някое отборче, да се пробва и ако хората кажат че става за нещо, тогава да продължава! И да отиде на невролог да види доктора дали има връзка между малкия му мозък и малкото мозък който има, защото в последно време ги плещеше едни.......!

Докато Дихонов е в Литекс и ст. Стоилов купува бразилци на килограм резултата е такъв. Сърдят се че няма публика, но като имаше на двата мача сега с какво и се отблагодариха. За какво бяха напъните за шампион като се повтаря картинката от миналата година. Да се готвим сега за " големите " дербита с Видима, Светкавица, Калиакра........

Същото очаква довечера и Левсаки! Дано да греша!

Верно ли?! Каква "изненада"! Сега е ред на Левски и ЦСКА! Хахахахаха

Така, селски отбор, селски манталитет....селски треньор...на какво ли са разчитали

всеки случай на разчитат на дузпи така,както софийските отбори.

Реален резултат 2:2.Защото и при първата среща с пресилена дузпа и гол от засада поляците биха.Сега същото се получи и в Краков.

...Динамо Москва--ЦСКА?

Ами сега?????!!!!! Ако отпаднат и от другия турнир, кой съдия ще им помогне??????

хахаха нали бехте с много високо самочувствие,така ви се пада! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колкото и да въздиша Гриша, то е ясно, че отборът му издиша. То не става само с пари, трябва и игра на ниво...

Като си копуваш титлите до под кривата круша стигаш.Тази година извън 3-та ще са .

ето това е истинската класа на Ловешлия тим! Смешници!

прав си-в българия си плащат и са шампиони а навън са пълни некадърници.петнят името на България в лицето на левски и цска

Хора стига сте злорадствали.Няма как Литекс да отстрани отбор 25 млн.евро бюджет.Още повече,че най-добрите играчи на Литекс,като Попов,Дока,Берберович,Барт ги няма и нямат адекватни заместници.Злорадстването са камъни в нашата градина.