Юнайтед обърна Сити и завоюва ”Къмюнити Шийлд”

Манчестър Юнайтед спечели трофея "Къмюнити Шийлд" за 19-ти път в своята история. "Червените дяволи" победиха градските съперници от Сити с 3:2 на "Уембли" с гол в последните секунди на Луиш Нани.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед обърна Сити и завоюва ”Къмюнити Шийлд” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям мач,голям дух на Юнайтед.Личи кой има манталитет, и кои не.Обаче, ако Ман и тая година чакат все късмета да споходи ще си патят.Цигането португалско се разигра, перфектен мач за него, обаче пак с егоистичните му номера.Ако някой забеляза, в ситуацията когато комбинираха със Смолинг, имаше 2 свободни в центъра, обаче Нани верен на егоистичното в него шутира към врата, независимо че бе покрит от защотник на Ман.Сити. P.S - Аз ако бях на нашия, щях сам да напирам да ме продават.Такава подигравка, 4 мин. игрово време, и мисля че все по лошо ще става.

преумориха барбука тва цели 2 минути да играеш..как може така ама пък 100 бона за 2 минути тва си е цял кяр....аз и 1000 лв съм съгласен за 2 мин ако ми даде някой...

Страхотен мач,страхотна игра . Само не мога да разбера защо толкоз плюят по Де Хея той е нов ще свикне !

барби лъскаше пеиката и бастуна през целя мач да беше луснал и моя...

Братле ти само за лъскане на бастуни ставаш.Мноооого богат речник имаш.Чикиджия

Само Бербатов ли бе на пейката нещастнико .....???

Чикиджията си ти.Само това ти е в главата.

като гледах безидейната игра на МЮ в атака през първото полувреме си мислех че ще загубят - даже Сити им поведе с 2:0 Уелбек беше пълна дупка

малко изнервящ мач през първото полувреме, но пък за сметка на това 2-рото беше истинска наслада :) честито фенове на МЮ! :) :) :)

Максимална пофта!

Glory Glory Man United... !!!

Еи това беше мача :) голяма битка

ТОЯ ПОРТУГАЛЕЦ Е ...ВИРТУОЗ..БЪРЗАК, БРАВО...М.Ю.!!!