Беларус се подигра с националния ни отбор

Българският национален отбор причини поредно разочарование! Тимът на Лотар Матеус падна от Беларус с 0:1 в контрола. И въпреки че мачът беше само проверка, няма как да спестим критиките към трикольорите.

Обратно в новината

Коментари - Беларус се подигра с националния ни отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви национали.Това са гуменяци.Все някой им е виновен.

"Беларус се подигра с националния ни отбор". По-правилното е - "Футболистите ни се подиграха с националния отбор". Иначе Беларус направо се смилиха да не ни разгромят...

Алоооооооооооо! Гутен Морген! Ти какво очакваше от тези дърводелци? И стига фасони! Ми научи ги на нещо. Ако не, вземай си шапката и мацката и Ауфидерзеен!

Е той,ако тепърва ще ги учи,значи не са за нац.отбор.

смеехте се на Стоичков ама той си е бил прав човека,тия нехранимайковци за нищо не стават!

Според мен е време да се успокоят хората и да си гледат първенствата по другите страни. Ако има някой, който може да възпита български деца в тая среда и да ги изгради като спортисти, то след 10 години ще има пак приличен национален отбор. "Златното поколение" на Стоичков и сие беше изградено през соц.-а ... колкото и зле да е бил соц.-а в спорта имаше дисциплина и условия за високи резултати. След това поколения няма никой ... има разни проблясъци като Берба, Петрови ... но отбор в това "общество" скоро няма да има. Чакарака и футбол върви само за публиката ... чакарака-футболистите не са особено приятна гледка ...

Да разпуснат националният отбор +1. Няма само да харчат парите на данъкоплатците, няма пари за заплати пък милиони потъват в та измислица.

как да играят добре като предишния ден в хотела в софия ,кам 2.00 си поручват мц доналдс и плускат като невидели ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на нашите футболни бездушници им трябва нещо като в северна корея-неможеш,неставаш,няма хъс,борба и достойнство-изпращат те да тренираш в някоя мина или кариера.

Футболистите у нас се занимават с тази игра само защото чрез появата си на терена стават популярни в очите на фенове и фенки- кретени. Всъщност те не са никакви спортисти, защото им липсва всякакъв спортен дух. За други качества- да не говорим...

Преди ни биеха по партийна линия уж, сега по каква линия ни бият?

Тия гелосани пдеаси... не знам... За нищо не стават!!! Да се разпусне това недоразумение, наречено национален отбор, и никога повече да не се събира!

В нашата нещастна държавица нищо не е наред...

набедени футболисти - не могат да се ориентират на кой свят се намират. Така и така ни млатят наред, поне да подмладим на 90% състава и да се обиграват новите.

Слаб, по-слаб, най-слаб, български национален отбор. 90 минути мъка и липса на каквато и да е идея. Няколко греди и вратарски рефлекси (не броя автогола) попречиха да паднем с 5-6 на 0. А и коментарите по Евроспорт бяха красноречиви

както написах едно време тук, само хари потър може да постигне нещо с нашите дървета

Или Уди Кълвача...

Ицо го няма,беше лош,''некадърен'',а сега тия пендели кви са? С тия м..ки к...и с гелове и татуировки толкова. Некачествен м'триял,некадърен треньор,некадърно БФС!Всички тия палячовци да се махат,не стават.

така ще е докато не се разкарат всички издънки дето ги пишат всеки ден по форумите кой с коя спал и каква кола си купил начело с начело с нехранимйкото Матеус и неговите женски задявки.тия хора не мислят за футбол а за кръчми,жени и коли да ги Ева...

Нали искахте да не е Мъри а Матеус.... нещо ново, а. С тези болкуци/ както каза Стоичков: гелове и татута/ няма как да стане

Гледах мача,тези момченца не са за "А"РФГ ,"А Окръжна група им е много,този Манолев случайно е попаднал на запад,"айдховен" са се прекарали да го вземат,той не може да рита и парцалена топка.Най добре да се разтури този отбор 5 години да не ходят никъде да резилят държаеата.Отърваха се само с един гол,а можеха да отнесат петица.

Кисляк може да е заклал Франция,ама за нас какво да се хаби,като не сте гледали мача ,поне клипчето под статията прегледайте ,РЕПОРТЕРИ,голът е автогол,вратарчето си го вкарва да не казвам с какво,а колкото до групата във Фейса,няма нужда,той българският футбол сам се мрази повече от всички

Абсолютно си прав az какво ще им се церемоним.Повече няма до им стъпя на мач.Ако ще да ми играят под прозореца-ще го затворя.

По-добре да го оставиш отворен, че ще вземат да ти го строшат. Някой може да го помисли за вратата... А, извинявай, поправка: за да помислиш, първо трябва да има с какво.

Да са живи и здрави Мартин и Стилиян, че ни влачат на гърба си. Гледах мача и определено без тях двамата сме кръгла НУЛА!

Ами нали Деллев и Маркиннос са там а и разбрах че родолюбеца Берба размислил и се връща да помага на РОДИНАТА

създайте група във фейсбук- "мразя българския футбол" и нещата ще се решат като се обединим и не ходим на мачове

Давай те да го правим .....

е сега като въведат и заключено телевизионно време, през което няма да се предават качествени мачове от други първенства, ще настане малък празник просто... тогава поне няма да виждаме колко сме назад....