Черно море срази Левски след 33 години чакане

Доста изненадващи резултати се получиха във втория кръг на "А" група, след като Левски бе тотално надигран от Черно море във Варна и падна с 1:3, докато шампионът Литекс направи 1:1 с Видима-Раковски в Севлиево.

Обратно в новината

Коментари - Черно море срази Левски след 33 години чакане | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напоследък ФК Левски (нарочно не казвам името без ФК отпред) прави щастливи много фенове ... на клубовете от Търнава, от Варна и др.

говеда!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами какво да кажа, до сега не съм написал нито ред против Гонзо, но май е време вече. Ей момко, за да станеш треньор на голям отбор се иска не само смелост, а и да си психолог, да умееш да водиш хората си (да им вземеш душата са памук както се казва). Ти не си в състояние да направиш тактически анализ на противника и да си подредиш футболистите, бре момко!!! Във Варна никой футболист не знаеше какво да играе (освен "ганкиното") и какво да прави на терена, а това трябва да се казва от треньора, а не да се измисля от футболиста. Време ти е до си търсиш друго поприще, не като треньор. С тоя навъсен поглед сам отблъскваш момчетата от себе си, но това си е комплекса на човек, който не заслужава да е на този пост. А колкото до критиките на журналистите така е момко те са обществения съдник и за добро или за лошо те са критерия за един мач, пък и не само! Вземай си торбето и се махай от там, Тони е къде къде по-свесетн като треньор и поне може да мотивира момчетата - ТИ ЩЕ ПРОВАЛИШ ОТБОРА И ТОВА ПЪРВЕНСТВО!!!!!!!!

Благодаря Ви за коментара, господине! Изсмях се на няколко пъти - най-много на "великия отбор". Виждам как всячески сте се опитвал да звучите интелигентно, но правописните Ви грешки са като пъпка на носа Ви - немогат да се скрият. Желая Ви всичко най-хубаво и продължавайте да ни радвате с подобни "интелигентни" коментари. Моля не се въздържайте повече. Благодаря Ви още веднъж!

Красьо, като те гледам и при теб не липсват граматически грешки! Ама в забележките сите сме царе.

и батков и гонзо марш

Батков е виновен, къде му е акъла да постави за треньор, човек, който има завършен едва 8 клас

Твърде силни сме, за да се радваме на загубата на лефски. Все пак, благодарим ти, инженер Иванов!

-Левскар съм откакто се помня, ама такъв срам за 54 години не съм преживявал!? Явно не разбирам от футбол, но това, което прави ръководството на този тим-май и те разбират от футбор колкото мен... Г-н Батков-срамота е да търпите такива некадърници от Гонзо та до последния играч...Пуснете всички юноши-ще се смаете от желанието и от играта им....Когато се появи тумор, яко не се изреже навреме обхваща целия организъм-даже и Вас.... -Всъщност за какво си давате парите-да Ви излагат ли, определено не Ви отева да сте мазохист!? - А всички аути , който иска да играе за името Левски и за Вас, да си скъса задника за го заслужи... -Ваш и на Левски фен-Георги!!!

Браво на черноморци. В празничните за Варна днин надиграха по всички линии левскарите и заслужено победиха. Поздравления за съдията Тасков, който свири обективно, въпреки че накрая подари 5 минутно продължение на Левски, от което се възползва Черно море. Като няма кой да ги подпре левскарите са обикновен тим с претенции на местно ниво. Затова и навън не могат.

ЕЙ МЪНИЧКО ПЛОВДИВЧАНЧЕ ТОВА НЕ ТИ Е ПЛОВДИВ А ЛЕВСКИ ИМЕ КОЕТО ЗА ДВЕ ТРИ ГОДИНИ ОПЛЮ ТИ НЕ СИ НИТО ЗА ДИРЕКТОР НИТО ЗА ТРЕНЪОР СОКАЛЧЕ МАЛКО И НЕДОСТЕН ЧОВЕК ДА ЗАЕМА ДЛЪЖНОСТИ В ЛЕВСКИ.АКО СИ ДОСТОЕН ЩЕ ПОДАДШШ ОСТАВКА НО ТОЛКОВА ДЕБЕООК ЧЕ СРЕЩУ ТЕБ ЩЕ СЕ ОПЪЛЧИМ СУМАТА НАРОД И ЩЕШ НЕ ЩЕШ ЩЕ МАХНЕШ.СТИГА ОПОЗОРЯВА ЛАЙНАРСКИ ИМЕТО ЛЕВСКИ ТО Е СВЯТО А ТИ НЕГОСТОЙНА ПЛОВДИВКА МАЙНА

Е той и Васил Левски е от Пловдивско, в София само са го обесили турците, а шопчетата го замеряли с камъни. ФК Лефски винаги е позорял името на Апостола, Гонзо не е виновен.

Абсолютно вярно Исторически факт - от София няма нито един от революционерите. Слуги на поробителя - шопски измекяри

ето ви я първата победа за от шесте за лефски да им е на сладко на говедата сега а нас останалите фенове ни е още по-сладко и така цска до края на света!!!

успех и на вас