Барса взе Суперкупата след зрелищен мач с Реал

Европейският клубен шампион Барселона спечели поредния си трофей, след като надделя с 3:2 над Реал Мадрид във втория мач за Суперкупата на Испания, игран на стадион "Камп Ноу".

Обратно в новината

Коментари - Барса взе Суперкупата след зрелищен мач с Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драмсъстава на Барселона, победи балетния състав на Мадрид с помощта на съдията. То не бяха симулации, не бе чудо... Ако беше някой английски съдия, със сигурност щеше да има картони за симулации, а дори и изгонен. Края на мача не е за коментар. Нахлуване на терена!!! И съдията продължи с още половин минута мача.

Ей , защо мразиш така Барса , струва ми се че това е подуенско мнение и причината е Ицето защото ви правеше за смях " отбора на народа " . А това че от злоба и яд балерините от Мадрид решиха да рита и умишлено да чупят крака не им помогна - защото Меси е велик просто гениййййй !!!!!!!

По скоро просто ГЕЙЙЙЙЙЙ....и защо мразим толкова Барцелона ли, ами защото без помощ от съдиите те за никъде и го доказват със всеки изминал мач.Първо обърни внимание на това и тогава ми говори кой е генйй и кой не е ..

правят голям мач, голямо шоу с всички екстри, ай лав дис гейм

Феноменално , по- добри отбори не съм гледал отт времето кагато за Бразилия играеха Зико , Фалкао , Сократес .

Правилно е да се напише "днешният мач предложи не по-малко вълнуващи моменти от първия сблъсък", а не "днешният мач не предложи по-малко вълнуващи моменти от първия сблъсък".

Меси е най-добрия, може би вече е по-добър от Марадона!

Какво да кажа - Меси, Барселона, Испания - там играят Феноменален футбол - такъв футбол никой никога не е играл - убеден съм и колкото и да съм фен на Висшата лига ще кажа, че мач като този между Барселона и Реал не може да се види не само в Англия, но никъде по света! Реал се представиха на много по-добро ниво от миналата година и вероятно ще станат и по-силни, но в момента Барселона е 1! Честито!

Барсааааааааааааааа !!!!!!!! Нали никой не се съмнява че това е най-добрият отбор в света !!!