Англия срази България след слаб мач

Английският национален отбор по футбол постигна съвсем лесна победа с 3:0 като гост на България в мач от днешните евроквалификации, игран на Националния стадион "Васил Левски", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Англия срази България след слаб мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое ни е на световно ниво,че футболът да е,то и тази жалка публика толкова заслужава,а колкото до 1994 г. -не може един луд,ама луд късмет да се осребрява цял живот-поразучете историята за американското лято и ще видите,че всичко е наистина чудо и магия зад която няма никаква стабилна основа

SH

Добре е, че Националният отбор по футбол на Република България загуби снощи на ст. Васил Левски! Добре е, защото как иначе комплексарите, щяха да изливат тонове помия върху играчи, треньор и ръководство !!!... За тях няма значение, че отбора все пак добива вид, поведението на играчите се промени и започнаха да играят (даже повече, отколкото са възможностите им)!!!... Нелепо получените голове (след колективни грешки и проспиване на ситуациите) доведоха до срив в играта през първото полувреме. Балонните центрирания бяха като мехлем за англичаните и те владееха изцяло играта. Коренно противоположно беше второто полувреме. Свалената по земята топка, комбинативното разиграване и демонстрираната борбеност, изравниха играта!!!... Някой може да каже, че англичаните са спрели да играят. Да, ама не! Противника играе толкова, колкото му позволиш! Пък кога и срещу кого, те не са се напъвали докрай!!! Но стига за тях. Да гледаме нашите (ДА НАШИТЕ) футболисти, защото това са те !!!... Не можем да се радваме на успехите на Англия, Германия, Италия.... или да скърбим за загубите и на все още по-слабите от нас отбори!!! Те не ни интересуват!!! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И МИЛЕЕМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ !!!... С ИГРАТА, ПОКАЗАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ СНОЩИ, СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМАМЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ !!!... ПОЖЕЛАВАМ НА ИЗСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ ПОВЕЧЕ ТЪРПЕНИЕ, А НА ФУТБОЛИСТИТЕ - УСПЕХ!!!... БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА ЖИВОТА!!!...

SH

... ФУТБОЛЪТ Е ВСЕ ПАК САМО ЕДНА ИГРА...

Човече, ти живееш в някакъв твой виртуален свят, който няма нито една допирна точка с реалността. Само с ентусиазъм и патриотизъм работа не се върши: трябва и пипе / на ръководството на БФС, на треньора /, трябва дисциплина на футболистите, трябва пот да се лее по тренировки и мачове, всичко друго са илюзорни мечти. Нека да не се забравя, че дори и през 1994 имахме голям късмет след отстраняването на Марадона от аржентинския отбор заради положителна проба след първия мач. Както ни треснаха нигерийците с 3:0 в първия ни мач, аржентинците щяха да ни смелят с още повече във втория. Ние си бяхме живи отпаднали още в първа фаза, но изкарахме късмет.

Абе ако англичаните си бяха вкарали три автогола резултата щеше да е равен, което си е чиста победа.

втория гол го вкара джон тери, бе глупаци такива; гледахте ли изобщо мача; аман от смешници, работещи в медиите

Дочут разговор между Ф.Капело и Л.Матеус "Извикал съм в отбора двама от Юнайтед,трима от Челси и останалите отАрсенал.А аз казал Матеус съм поканил двама от Биад,трима от Синсити и останалите от Планета-Чалгатрополис.Резерви от Отрезвителя!!

евала смях добре мерси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не стреляйте по пианистите/футболистите/! Те толкова могат. Доказа се, че не е необходим нов стадион. И този не може да се напълни. Герберастите да не пръскат народни пари.

точно така!

Казано честно, че са по-добри англичаните от нас е ясно - не разбирам защо толкова се навивахме преди този мач, че ще направим нещо. Истината е, че даже не успяха да си направят прилична тренировка англичаните! Просто сме слаби - не зная кой е виновен, но и аз мисля като Бербо, че Лечков е най-големия вредител във футбола, а за съжаление е и кмет и някои ще ни го предлагат пак за такъв. А от г-н Борислав Михайлов и аз имам само добри впечатления - просто съм го виждал и е наистина приятен човек и добър ръководител - смятам, че заслужава да е шеф на БФС и затова е и в УЕФА.

Цялото ръководство на БФС трябва да си замине. Алчни ояли се пияндури, бетонирали се на върха, сигурни в безнаказаността си. Когато започнат да мислят за българския футбол, за това, как да изградят една добра, печеливша и конкурентна система, когато изкарат хората на стадионите (ама не с 'затъмнените' часове), евентуално 20-на годони, след като се случи това, може и да имаме национален футбол. Дотогава ще имаме самозабравили се пияндури на полето, както и бивши такива на върха и много псуващи фенове. Толкова е просто.

Тази минимална наша загуба, автоматично се превръща в наша победа...... Нека гледат, нека се учат, затова сме им довели не кой да е , а самите англичани

Не ги хулете. Те просто толкова си могат.Задниците да си скъсат пак нищо друго няма да излезе.Матеус много точно им го каза - вкарат два гола и сякаш са хванали господ за шлифера. Какво може да се очаква от футболисти дето съзнават, че и без много да се напъват пак ще си гушнат паричките. Горко на тая държава , в която модел за подражание за футболисти и фалк певици.

36000 защо ходите? За една перука ли?

Имаше преди време един хумор, който беше красноречив за българския футбол. -Добър вечер от стадион Уембли в Лондон. Предаваме Ви пряко мача между нац. отбори на Англия и България. 15 мин. от мача - англичаните играят нашите гледат, нека гледат нека се учат за това сме ги пратили!!" Това е голата истина на българския футбол.

Кой ти мисли за футбол да играе. По-важното за тях е да изглеждат красиви на терена, 90% от отбора бяха татуирани до ушите. Боклуци.

Нормално. За какво да си дават зор? След игра в националния отбор не им дават тлъсти чекове, хамъри и по 1 дузина проститутки на калпак.

Тия изрисувани селтаци незабавно вън от този отбор.Смяна на БФС.Смяна на треньора.Подмяна на целия отбор.Започване съвсем отначало!!!!!!!

В този ред на мисли ---> да се забрани на националният предател Митко Бербатков да стъпва на националният стадион. Там няма място за предатели.

Много сме зле. Щом куците англичани ни пощадиха само с три гола. Тука има някава голяма заблуда. Треньора мисли, че срещу себе си има футболисти и футболистите мислят, че имат треньор. Голяма заблуда! Имаме ЧАЛГА поколения футбописти, менажери и управа. Практикуваме чалга футбол.Много сме зле.

Да се закрие т.н."национален отбор" и да не се харчат повече парите на данъкоплатците за кефа на няколко безмозъчни глупака!

Матеус трябваше да вкара гаджето си Тучинска, тогава за нашите можеше да се открие поне една ситуация

добре,но освен разлика в класите на играчите,явно има такава и между трениорите.то не е само да се смееш и да говориш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо я няма тази жар и стръв за победа на всяка цена. Нещо става в тази страна. Като омагьосани сме всички. Всичко върви само в негативна посока. Трябва ни обща цел! Нещо хубаво трябва да се случи. Крайно време е. И няма кой друг, освен ние да го предизвикаме.

Не разбра ли, че това е нация в ликвидация.И не футбола е виновен. Няма дух.

Ясно, че не им пука за България, ама тях самите не ги ли е срам малко поне? То само Марто и Благой играеха, другите - тц! Вън от отбора, накрая само чужденци ще има, явно за тях значи повече да играеш за БЪЛГАРИЯ...

Как може да кажеш,че Благой бил играл добре.Той непрекъснато се спъваше в топката.То колкото и татуировки да си направи,все си е некадърник.Изобщо всички бяха трагични.Свикнали сме винаги да хвалим Стилян и Мартин,но се вижда,че и те вече не стават за нищо.

-А бе, стана хубав мач, изводите са ясни-... - Когато си на изток от Рая и на такава " Достойна " загуба трябва да се радваш!? -А на Г-н Матеус-знаете ли колсо му дреме, колкото и на Боби Михайлов-Егати Цирка.... -Е нема да се срамувам-заради вас нещастни лапачи.... -България-не е това, което сте Вие и това, което правите за нея... Аз съм Българин и ще Ви гледам сеира до край-Продажници...

Нашите не се напрягаха много да имат сили за БИАД след мача.

много ясно. половинита отбор в син сити вчера, другата половина в найт флайт. матеус с 2 мацки под ръка ....дерзайте...

Татуирани клоуни алкохолици се изправят срещу истински футболисти... трябва да се радват че им плъзнаха само 3 гола, Англия явно си пазят силите за сериозни отбори,това е истината... за жалост

абсолютни нещастници,бежаберна игра,хаос.......,а бе селски отбор,просто нот яд не мога друго да кая *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кога ще пуснат мъжкия вместо девическия отбор да играе, нашите умници.

Де го?

бл.георгиев, сурмов, ж.миланов, селянчетата от литех и други подобни ....да будат вклучени в назионалня отбор по "джобен теннис", а трениора може пак да е сустя...ха,ха,ха,..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато футбола в България се управлява от пияници така ще е

Требва да благодарим на Англия. Биха ни без да се напрягат. Добра тренировка за тях с 3 т. Съжалявам Българи, но корупцията ни взе и молкото което имаме - радоста от спорта. споорто ни се градеше от таланти без протекции. Днес има гниешти таланти, за сметка на връзкари. Според мен щте се получи, ама след още 40

Честито на всички българи големия срам, който ни поднесоха всички бездушници от т. н. национален отбор по футбол, перуките ,ББ, ЦЦ и други буклуци които ни управляват.

.Болно ми е да гледам този отбор! Такова падение и безсилие - пълен кошмар! Бербатов отдавна разбра случващото се в българският футбол и въпреки злобните коментари, се оттегли съвсем основателно. Чудя се, доволни ли са "четвъртите в света" от своето управление - та те съсипаха този спорт, а имената на предателите и некадърниците са ясни: Боби, Наско, Данчо, Ицо, Емо и сие! Как е възможно, спечелената слава и признание с толкова труд ,пленила сърцата на феновете, да бъде загърбена заради сребрелюбие и жажда за власт! Изключае футболните джуджета - Сан Марино, Люксембург, Малта, Андора, Фарьорските о-ви - едва ли има по-слаб национален отбор в момента от нашият! За унищожението на клубният такъв.....няма какво да се добави тук! Колкото до този мач: Мартине - време е да окачиш бутонките, Благой - манекенството ти се отдава по-добре, Генков - ти играеш ли изобщо, Стиляне - къде са хъса и желанието, та ти си лидера.....малко добри думи за Попов, Бодуров и ....други май няма! Тъжна вечер!!! .

За съжаление си много прав...Утре ще пием по едно за утеха и те това е!!!

Бербатов е турчин и затова не играе за нациоаналния. Майка му ми каза че е турчин.

Така е, а аз го обрязах, когато беше малък.

то и ти си чист турчин батка, 500 години клатене как я мислиш тая работа :) хайде със здраве като хвърляш кал по някого цапаш себе си, виждам че си слабоумен затова ти го казвам, ама ще пораснеш ще се научиш , успех

Абе незнам дали е турчин, ама добре направе, че се махна от Бг. Тук са само такива пе.... като теб!

vizex@

Този германски плейбой да си ходи да си търси манекенки в Украйна или Славакия и да си вземе Боби Михайлов с него. Къде са Тунчев, Вальо Илиев и Манолев? Да отиде да погледа поне един мач на Българските футболисти някъде....

на нас българите все другите ни виновни. Трагедия сме ако ще и треньорите да си сменят отборите.

Как не ги е срам?Боби Михайлов и компания да се изнасят извън България.Алчни и безотговорни мутри.

За съжаление англичаните нямат равностоен противник. Нашите палячовченца са по-зле и от хилави бабички. ;-}

ами да хапнат по един сникерс