Бербо: Лечков мъти водата в БФС (видео)

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов напусна Националния стадион "Васил Левски" две минути преди края на евроквалификацията с Англия (0:3).

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Лечков мъти водата в БФС (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бербо той е първия човек които ти каза че ти като капитан трябва да поведеш отбора напред да и показваш и да ги водиш а не да се разхождаш като манекен по добре че не играеш ти не заслужаваш да носиш екипа на България

бербо той е първия човек които ти каза че ти като капитан трябва да поведеш отбора напред да и показваш и да ги водиш а не да се разхождаш като манекен

SH

Стоп кадъра на втората снимка просто кърти!!!... Надменност, незаинтересованост, дебелащина...

абе пич.кажи кво ядеш че такива лаина сереш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

1. не сме на дъното 2. Кое е успялото на бербатков ( твърда резерва в юнайтед, ако не е извън групата за мача) 3. това негово мишкарство за някой друг лев е пълен отврат. 4. НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ Е. 5. вън бербитков от България хахахахах

СРАМ за БГ отбора ни, но това са ни физическите възможности! Селски фитбол - скучен, пълен с тарикатщини и бавен! Единственно се гордея с Бербо и с това, че момчето е много прибрано, интелигентно и си направи кариера където трябва! Пожелавам успех на всички и дано да доживеем ново попълнение на '94 отбор.

Може да не е най-добрия футболист,който България някога е имала,но със сигурност най-големия пич и най-интелигентния,а управлението на БФС е може би най-некадърното и корумпираното за всички време,някой трябва да разкара перуката и оня мангал лечков!

НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИТЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА БЕРБАТОВ, ЛИЛИПУТИ ТАКИВА, ЗАЩО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ УСПЕЛИ БЪЛГАРИ, КЪДЕ СТЕ ВИЕ Е СРАВНЕНИЕ С НЕГО - НА ДЪНОТО ЕСТЕСТВЕНО

Не е стискал палци. Видях го как се смееше англичаните като вкарваха...предател гаден. Трябва да му забранят да влиза в България !!!!

И кво,и аз се смях,то си беше чиста пародия.Ти не видя ли кви смешници са българските футболисти?

Ти си пълен тъпак. Аз също се спуках да се смея.То си беше за смях. Всички се бяхме обзаложили с колко ще паднем от Англия.1:4 ,0:4,0:5, но никой от нас не позна.Ние сътворихме подвиг.Паднахме само с 0:3 -т.е. служебен резултат.

Тези които накараха Бербатов да дойде сега на мача в България, не са ли същите които накараха Алекс Фергюсън изобщо да Не включи Бербатов в състава на Манчестър Юнайтед за финала на Шампионската лига ??? А сигурно и същите хора разболяха премиера Б.Борисов ....

Как може защитници да експериментираш, като нападатели и то срещу Англия.Освен това и този Занев го изгониха от Испания много бързо. Той буквално не знае къде да стои поне.Бодуров става само за десен защитник, в центъра е неориентиран.За капак Матеус стана българин, т.е. мисли и действа грешно.

Лечков мъти,а Боби Михайлов не..хааха,този който ръководи носи отговорност ,а не някой под него!!

Не мога да разбера защо не трябва да се критикува, ако някой не е играл добре? Напротив, иначе журналистите се превръщат в лакеи ако спрат да критикуват. Много е просто. Трябва да се казва, това което става и се случва и това, което искаме да стане.

ПРЕДАТЕЛ . ве4ната резерва

Ти да не говориш за Гонзо бе бай Х..й .

от тези дъми на бербатов, оставам с мисулта, че тои е нещо не адекватен.говори като че ли просто да каже нещо, не не мисли,ялко за него, глупав млад човек. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой нещастник набра толкова некадърно този текст?

Страхлив предател си ти, барби! Това пролича от изказването ти в интервюто: "И аз да бях играл, нямаше нищо да се промени" - това говори, че ти самият не си вярваш, а очакваш народа да ти вярват. Срам ме е в този момент не от загубата, а от такива продажници като теб. И все пак, живота продължава. Браво все пак на момчетата, които се опитаха да променят самочувствието на Българският народ. Поне опитахте!

като игра беше слабак барбито, като се махна предател... на бай ганьовците в тая държава няма угодия

Опитай с хапчета или някакво лечение.Определено имаш нужда от помощ.

Съжалявам, че трябва да го кажа, защото не искам да те храня, както явно правиш ти, но си написал глупост връз глупост!!! Кое точно не е истина от нещата, които човека каза? Къде видя опит да "си задържим гащите на гъза"? Той не се меси с нищо и пак го псувате - и господ не може да ви оправи вас хейтърите...

Лечков не е обичан защото е откровен. Малко са хората, които казват истината, а още по-малко тези, които я приемат. По-лесно е да се оставиш да бъдеш заблуждаван. Разчитам на теб, ще ти дам шанс и т.н., а търкаш пейката, дори след пет гола. Значи този човек е лицемер и не трябва да му вярваш, но му вярваш.

Друже, ела в Сливен да видиш как сме. Една асфалтирана улица няма .....не че има дупки...няма асфалт. Твоят Лечков ни докара до тук. А за далаверите му, няма смисъл да коментирам.

НЕ на Лечков, а на Димитър Бербатов му мътят главата. И то най- вероятно разни доносници, бивши сътрудници на Държавна Сигурност, които сега са станали автокрадци, контрабандисти, рекетьори.