Матеус: Всички видяха разликата в класите

Селекционерът на националния ни отбор – Лотар Матеус, остана разочарован от загубата с 0:3 от тима на Англия, която сложи край на надеждите ни за класиране на европейското първенство в Полша и Украйна следващото лято.

Обратно в новината

Коментари - Матеус: Всички видяха разликата в класите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И най-дорбия треноьор не може да направи чудеса с такива "играчи". Просто трябва да се примирим с това, че нямаме и няма да имаме скоро добир футбол. Освен ако не решим - ние, народът, да променим нещо. А като начало то е - вън търговците от храма...

фрапиращо бе,че вратярят е слаб и не става-обаче Матуус залага както на него,така и на зетя на Боби Михайлов-Живко Миланов-е няма как да е- 30 бона евро месечна заплата..в същото време Делев и Манолев-вън от националния..това са тъпотии на немеца..

Тоя бавноразвиващия се Делев за какво ни е в националния? Може би да плаши противниците с олигофренския си поглед.

"Всички видяха разликата в класите" Абе що още не сте изгонили тоя идиот бе? Видели сме били разликата в класите. Е и? Тоя какъв го играе - зрител ли? Изказва се, все едно не участва в отбора, а е някакъв страничен наблюдател, от когото се очаква само мнение и никаква съпричастност. Баси плужека, ако нещо (някой) му пречи - да си го каже, а не да си измива ръцете с другите. P.S. А нашите са си за бой (всякакъв). Само така ще е видно къде им е мястото и какво заслужават.