Левски взе трите точки в дербито с Литекс

Левски и Литекс направиха истински спектакъл за феновете на стадион "Георги Аспарухов" в дербито между двата тима от 6-я кръг на А група, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Левски взе трите точки в дербито с Литекс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебати излагацията, аз не видях да се играе футбол в този мач особенно от страна на Лефски.Чист късмет е че литекс не можа да им изравни.

Е как едно прасе с розови очила може да види нещо изобщо

...разбрах що на Подуеянското чудо защо му викат вскички дружно гуведу. Ако мачът беше за Европейски турнири, Уескито да бчха завършили най-много с вратаря си-другите десет души директно с бембен картон. Е баси пародията на футбол.....

Юлиане, това изречение не ти ли се струва дразнещо слуха - "Играта на ловчанлии бе по-добра през първия четвърт час на мача, а в 8-та минута Занев насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Левски, а Пламен Илиев плонжира и изби топката в корнер. " ? Това двойно "а" ? По-добре би било така - "Играта на ловчанлии бе по-добра през първия четвърт час на мача. В 8-та минута Занев насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Левски, но Пламен Илиев плонжира и изби топката в корнер." Не мислиш ли? Хайде вземи мерки и го поправи. Преглеждай какво и как си написал преди да го пуснеш. И какво точно значи редактор? Кой ги пише статиите?