Марков: Михайлов освен да сменя треньори, друго не може

Бившият национален селекционер на България Пламен Марков е готов да смени президента на БФС Борислав Михайлов от поста му.

Обратно в новината

Коментари - Марков: Михайлов освен да сменя треньори, друго не може | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

перуката е зле, ама и Друпи е гладен та гладен и се чуди какво да измисли, гола вода е като треньор, може и да се е понаучил малко от преди, и ако почакат кечето още някоя година ще стане като батето непоклатим, нека се охажват още година две с платини и ще гледаме сан марино / бг 6:0, добре поне че някой започна и да чопли

Такива като Пламен Марков са хората, които трябва да оглавят българския футбол. Чест и почитания на сегашните управници като големи футболисти, но вече показаха по категоричен начин, че като ръководители не ги бива. Ако са пичове сами трябва достойно да се оттеглят. Ще бъде много лошо ако се получи да се оттеглят по принуда, понеже ще разочаровт много хора, които ги обичат и ще нанесат щети на футбола ни.

Боби Михайлов трябва да си ходи, ама и този го помним какво направи с националния отбор.

аз помня, че го класира на европейско. и че взехме точка от световния шампион. и още разни подобни... и най-слабите постижения на марков са на светлинни години от добрите резултати на неговите наследници. но нека не говорим за треньора. ако беше негова вината за дереджето ни, нямаше да сме на този хал. който и да е, явно проблемът не е в тренера, а или в ръководството, или във футболистите. тъй като не можем да сменим футболистите поради липса на други, то явно тряа да се пробваме с ръководството. то по-зле не може да стане тъй или иначе.

Да се забрани футболът в България.На теренът нищо не се получава, а извън него само простотий!