Мария Гигова: Не съм саботирала никого (видео)

"Не мисля, че има напрежение между мен и Илиана Раева. Няма никакъв саботаж от моя страна, понеже цяла година сме осигурявали подготовката на ансамбъла, а проблем имаше само за една седмица", каза председателят на БФ Художествена гимнастика Мария Гигова, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мария Гигова: Не съм саботирала никого (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами в България е така-94-та год.след успешното представяне на световното по футбол махнаха Пената. Сега може да се случи същото и с Илиана. Важно е да няма успели в България. Завист и простотия!

Вярно е че Гигова беше светило в художествената ни гимнастика като състезателка.Но оттогава насетне с каквото се заеме е само в минус за този спорт у нас.Не мога да я разбера -едно време саботираше Нешка не знам завист ли какво беше сега продължава пак само че с Раева а и преди нея с другите.Да вземе да се махне от тоя спорт може пак да си върнем старата слава.

Ами защо не си отидети госпожо Гигова. Оставете България да Ви запомни с добро. Не се превръщайте във втори Боби Михайлов който съсипа футбола. Имайте молко достойнство, ако изобщо ви е останало такова???