България загуби и от Украйна (видео)

Михаил Мадански започна като национален селекционер начело на България с класическа загуба в Киев. Украйна победи с лекота с 3:0 България в контролна среща, която се играе на стадион „Валери Лобановски“ пред около шест хиляди зрители.

Обратно в новината

Коментари - България загуби и от Украйна (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега е моментът да направят мач с Люксембург! Досега сме успявали да ги бием, но сега ще е интересно - ще е оспорван двубой, защото нивата са горе долу еднакви ... аз бих гледал с интерес такъв мач!

До кога ще ги траем тия кали да трашат народна пара и да "прославят Българиа"?

мадански още няма победа в кариерата си. интересно до пенсия дали ще вземе някоя победа?

Татковото,зетя,сина на мой приятел.внука на Лечков,племенника и тн. това е Футбола в нашата родина , а ние баламите ги гледаме и коментираме.

Нали сме за пример в Европа по мизерия и мързел. Да взимат от нас бюзжетната "дисциплина" и чалгата та и футбола им ще стане на същото ниво.

В България всички разбираме от футбол, само футболистите не. Те не си дават сметка, че са едни мекерета абсолютно непрофесионалисти. Парцали, в които се отриват всякакви. С такива лайнета не става. Вкарали са ти 3 гола, къде са твоите два? Не стават и това е. Няма и кой да ги учи!

На кого беше нужен този мач и тази имитация на дейност и харчене на средства?

Туристи, какво друго очаквахте.

Бесен след мача Перуци влиза в съблекалнята на националите и заявява:"Мадански води всички участвали в мача да завъртят 20 километра в Чернобил за наказание."Мадански отговаря на Боби:"Сакън недей! В събота всички сме на сватба, а във вторник ми е последния мач като национален треньор."

честито, след победата днес на Уелс, сме на последно място в групата. това ни остави "специалиста" матеус, който между впрочем когато го доведе перуката нямаше нито 1 успех зад гърба си, махна се от унгария и те тръгнаха нагоре, дано и при нас стане така! с неуспеха на матеус, ако перуката имаше капчица доблест, щеше да си го гушне и двамата заедно да се разкарат

С тези "футболисти" и Гуардиола в тандем със сър Алекс ще са последни

тези футболисти са извикани от него, ако не стават да вика други, стига оправдания, гледах вчера финландия, играят футбол момчетата и поизпотиха шведите, а точно само 1 име ми беше познато от тях.... ами черна гора... с добър треньор ще станат нещата, с хора които се учат на гърба на националния вече толкова години само последни места ни чакат... станимир стоилов, стоичков, матеус.... какви успехи имат като треньори тези кретени?

тренора е виновен да се смени- смени докато не победим некои.

мишо,мишо,миска,маданска,да се махаш ,некадарнико,там вав мадан да ходиш да пасеш крави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

маданскя мангал ванка,кукла на конци.нали матеус ви бе виновен,че ви каза истината на всички!!!!смешници,,корупця тресе бфс,вижте само как взимат лицензите отборите,да може да си лапат заплатите некои господа!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

егати търистите,този пак мадански се взе на сериозно,мишок невиждан,слъга на перъката и изпалкома ,ван от бфс! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да са ни честити! Новото футболно джудже - България? Дали, ако им се разбие самолета, както на хокейния отбор няма да е по-добре? Сори за черното чувство пожелание, ама тези чалгари ни се подиграват!

Айде пък и ти сега. Какво са ти виновни пилота и стюардесите

хаха браво, леле тези как не ги е срам да се наричт футболисти?! Ха, а пък този Божинов им готвел изненада-хахахаха да ти с...реме на изненадата!

За да се оправят нещата, трябват силни и сърцати хора в управлението на бфс,не корумпирани, треньор и играчи. И паднали доста ниско, изкачването най-вероятно ще е бавно и мъчително. Трябва ново управление в бфс.

не стават не стават отказвамсе да ги гледам това иван иванов не знае за какво е футболист благой си мисли че е в биад не на терена абдикирам от националния

Добре че съм пропуснал че нашите играят спестих съм си бая нерви.

Браво, отбора е преобразен, стана чудо! Като сега никой не им пречи на националите (няма го Матеус) - защо не играят? Тоест те си играят - все същата чалга! :)))

Не играят, защото тези на терена мислят, кой от резервите е с Лозанова в момента!