Благо: От Изпълкома редят състава на Мадански

Напусналият лагера на националите само ден преди последната евроквалификация Благой Георгиев обясни причините за внезапното си решение.

Обратно в новината

Коментари - Благо: От Изпълкома редят състава на Мадански | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много кухо момче.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От БФС до секретарките - келеш до келеша.и колкото се правят на принципни и отговорни , келеши си остават. Ако не беше толкова срамно и гадно, човек можеше да умре от смях.

" Няколко дни по-рано ние с Ники (Михайлов) го помолихме да не присъстваме на тази сватба, защото не ни е работата там." -Да не би да сте имали нещо вземане-даване с булката?

точно това си помиислих и аз. :)

Благо сега разбра кой реди състава, защото му казаха че няма да играе. Мислят другите за олигофрени, защото те самите са такива.

мадански, чуи накрая нашия глас: махни веднага палячото божинов, стига си викал такива като него заради парите, които те ти дават, божинов е наи-смешният палячо, тои не е футболист, и в португалия не го искат.

Бойкот на мачовете на националите и на БГ п-вото - за 1 г. и хората дето не им е мястото там ще си заминат!

В националния е пълно с такива смешници като този.... що пари взе за нула работа по терена, само татуировките правеха впечатление на момите и немомите по трибуните, трудно се забравя такъв бантустански екземплар...

всичко това е заради плешивия сливенски мангал лечков

... от къде знаеш ?

Аман от глупости! Колко време трябва да се дъвче името на Лечков, за да се разбере, че не му е мястото нито в общината, нито в БФС, нито където и да било! Трябва футболистите да се обединят и да бойкотират някои решения и да се махнат тия ПАРАЗИТИ!

Б.Михайлов ви защитава ,но само на думи пред вас,аз зад гърба на футболистите играе комбина с останалите тарикати в БФС

Еи разбирачи,замислете се малко.За 2 години колко футболиста се отказаха от националниа.Заради такива разбирачи като вас ни е на такова ниво футбола.Докато защитавате такива боклуци като ВЕЛИКИЯ ЛЕЧКОВ нищо хубаво не ни очаква. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО.

Абе, какво дава изявления тоя?! Само като му видиш бретончето зализанко, гейската причесчица и се питаш - някой някога да е чувал за голови активи на тоя измислен псевдо-декоративен футболист?

Красавец !!! кво ще стане с националния без този сладур ?!