Уелс унизи България с 1:0 на ”Васил Левски”

Националният ни отбор по футбол записа поредния срамен резултат в историята си, след като тази вечер завърши квалификациите за Евро 2012 със загуба с 0:1 от тима на Уелс.

Обратно в новината

Коментари - Уелс унизи България с 1:0 на ”Васил Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато такива дървета като Иван Иванов са на терена ще ни побеждава всеки.Не че другите са нещо повече,но той няма силен мач като защитник.Добре,че ЦСКА се отърва от него.

600 - пак е много! Поздрав на всички за бойкота - това може би е единственото нещо дето ще ги събуди. Да видим след колко време ...

БРАВО БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА! БРАВО БЪЛГАРСКИ ОРЛИ! И УЕЛС СА ХОРА,ЧЕ КВО? ИЛИ ПЪРВИ ИЛИ ПОСЛЕДНИ. ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ. СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ БИВА ДА ИМА.

Каквато държавата такив ви ифутбола таквас ви и оная работа бе....

Абе докато сините боклуци са в БФС така ще е - кога от герена са дали нещо хубаво за футбола у нас, та сега ? Марш на герена да си правят далаверките, убиха националното първенство, набутаха некадърната синя паплач по треньорските скамейки и резултатите са налице ! Докато геренските кадри са на ръководни постове в БФС - няма да видим нищо добро, защото герена не дава - тя само взима нещо, което друг е постигнал !!!

Българският футбол е мъртъв!Аз предлагам да излезем на траурно шествие с ковчег в София и да погребем българският футбол!Елате с черни дрехи!!!!!

Щадете си нервите и се забавлявайте с тези циркаджии. Те оскубани, изрисувани, гелосани и зализани излизат да ги снимат на корица на списание. Единствено ще ги трогне, ако кухите чалга силикон прехидролки спрат да им пускат, а чалготеките им забранят да ги посещават. Нищо друго няма да помогне. А БФС - те както винаги са друга Вселена, то не държавата, кризата, международното положение - всичко им е криво и служи за оправдание. Знам само, че се засмях при гола на Уелс, а и превключвах каналите постоянно и от всички близки и приятели, никой не гледаше мача :) Браво БФС! БГ футбола умря, да живее футбола!

Айде стига с това "лъвовете". Какви лъвове могат да са тези мишоци. Дори шефа на БСФС е с изкуствена грива !!! По-добре вече пишете 'мишоците', 'суеците', 'шушумигите'.

+1

Абе унижила, това е игра ! Унижение е това което власт имащите причиняват на страната ни. Унижение е това, че ни ръководят и по-лошо ни приемат като добитък хора които не могат да си съставят е едно правилно изречение. А това, че ни биха с 1 гол ......... не е като 5-6.

Нещастници, никой не може да унизи България. Даже и бандата оллигофрени, облечени с националните екипи не може да унизи, защото те нямат чест. За една страна е много по-важно да има интелигентни журналисти, отколкото побеждаващи ритнитопковци. Ех, беше време, когато със словото работеха само умни хора.

Да им спират направо състезателните права.... Само излагат държавата.Само по публиката на стадиона може да се прецени колко ги уважават хората.Нищо , че ходят като световни шампиони. Кръгла нула са!!!!!!

Айде сега капацитета Лечков да даде предложения за нови играчи дето стават за националния и особено голмайстор, че оказа се Бербатов дето вкарвал само на слаби отбори като го няма, сега и на слаби няма кой да го вкара

На чики-рики перуката феновете му били виновни.Нямало ги и затова сме паднали.

При липсата на ДЮШ , представянето е повече от прилично . И нито смяната на треньор или ръководство може да оправи нещата . Самите футболисти нямат сърце и желание ....

Много ще ми е интересно, какъв ще бъде резултата, ако националите ни играят с някой от победителите в аматьорските ни турнири, които някои бирени фабрики организират. Аз лично ще заложа на АМАТЬОРИТЕ. :-) Иначе големи звезди (мърди) имаме, чак не се виждат в небето, толкова са нависоко в собственото си съзнание.

Разформировайте отбора в кавички. Закрийте БФС и забранете на тия търтеи да работят в кавички във футбола. Пуснете най-добре за национален отбор Лудогорец-Разград.

Няма фенове защото този, който пита и тези около него за няколко години разсипаха окончателно и безвъзвратно българския футбол. За какво да ходят хора на мачове на български отбори - порнография по телевизията колкото щеш.

Така е през мутренските времена. Мутри ръководят, мутри плащат, знаем как. Затова предлагам, докъто се изтече черната вода да нямаме национален отбор. Представителните мачове да се играят от първия, втория и третия в класирането в момента на АРФГ.

Така е - бойкота на хората трябва да е и срещу мутрите завзели футбола, които държавата е оставила да крадат и после да се изживчват, като президенти подхвърляйки част от окраденото.

Уважавам много поколението от 94 като футболисти, злобата им и взаимната завист тогава просто се обедини и направиха фурор който продължи няколко години! После обаче тази злоба вече се обърна срещу помежду им и ето резултата! Оставете футбола на мира бе хора - не ставате без бутонки! А сегашния отбор - то няма какво да се коментира, както казаха вчера в един коментар, без Благо Джийзъса ще липсва една туба гел на терена и толкова. RIP BG football

МЪри, МЪтеус, МЪдански, МЪхайлов и всияки МЪдурковци и МЪрши в БФС -АМЪ от къде толкова боклук и некадърници се взехте бе. Вие донесохте най-големия провал в българския футбол. Измитайте се от футбола. Махайте се. Да се вдигнем всички и да блокираме БФС, докато не изринем тези боклуци от там.

Бравооооооооооооооооо!

Докато татенцето е шеф на БФС,а момчето на тати е на вратата,така ще е с нашия нац.отбор.Такова нагло поведение от страна на Боби МИхайлов не е виждано досега.Във всяка нормална държава за такова представяне отдавна да са му поискали оставката,но у нас за голюмо съжаление такива чудеса не се случват.

Подкрепете групата във фейсбук ДА УВОЛНИМ БФС!!!!

Аз да си кажа откровено - радвам се че не се класирахме. Не защото не ,илея за България и националният ни отбор - напротив. Нека след такива слаби периоди и позорни резултати се извлекат поуките, да се поработи с момчетата, да им се вдъхне самочувствие, да се види кой става кой не. Хората са казали - със стари ку.ви, нов бардак не се прави. Стискам палци всички занимаващи се с футбол в БГ да си извадят поуките и да им обърнат сериозно внимание.

човече вече никой отдавна не говори за класирания. Тука става дума че сме последни и не сме вкарали 1 гол в домакински мач

Оставка! Но на цялото БФС, начело с Михайлов! Лошото е, че после пак ще изберат или някой бездарен и подкупен като него или безмозъчна мутра, като половината президенти на клубове в БГ. Като че ли само бойкот от феновете на мачовете може да доведе до някакви по-съществени промени

Май си уцелил ваксата, само бойкот от нас феновете, тотален бойкот има шанс да промени нещо ...

Много ми хареса това розовото на вратата.На батко Барбито сладко! Как да не му мушнеш поне един.....

Оставка Оставка Оставка ....

Оставка... ама на целия отбор!

На голямата перука като за начало

Оставка за кого? Ако имаш в предвид шефа на БФС, той няма съвест за да си подаде оставката. Ако имаш в предвид тренера, той сега се захвана. Ако трябва да сме обективни ще трябват години докато може да се направи нещо с българския (засега не мога да го нарека) футбол.

Кой се е родил в Англия, израснал в Бразилия и умрял в България? - футбола разбира се.