Боби Михайлов ядосан: Защо нямаше фенове на стадиона?

Президентът на БФС – Борислав Михайлов, остана много разочарован от загубата с 0:1 от тима на Уелс.

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов ядосан: Защо нямаше фенове на стадиона? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какавто и фен да си,като знаеш кои играят в националния и че не полагат и наи-малки усилия ,нямат морал,нито желание каква точно причина може да има човек,че да отиде на стадиона дори и безплатно и да изтарпи поредното изтезание наречено мач на националния отбор...?не сам в бг от години ,ако бях сигурно щях да сум на стадиона,но сега дори саялявам ,че загубих 90 мин. да гледам мача на запис посред нощ а не легнах да се наспя...колкото и да се заричам ,че няма да гледам повече мачове на националния знам,че пак ще го направя още на следващия...положението е много лошо,няма играчи,нито раководители бог да ни е на помощ...

Публиката заслужава добра игра, тя знае всичко, но не може въобще да не поддържаш този отбор", избухна Боби БРАВО ФЕНОВЕ! ЗНАЧИ ВСЕ ПАК БОЙКОТА Е УСПЕШЕН!!!!! Нможе да не поддържаш своя отбор. Ама не терена такъв нямаше. И предисторията венаги е важна. след 10 загуби не се иска красива игра, за да отедеш да гледаш. Иска се ПОБЕДА! И морално овъзмездяване за предишните 10 загуби, които си бил принуден да изстрадаш като фен. Ей това, тиквите в БФС не го разбират. Или пък им е неудобно да коментират

кога най-накрая изветрелите журналя ще го подхванат този и пасмината му, ама сериозно и постоянно, докато не се откаже; както се нахвърлиха върху единствения ни истински футболист през последните години и го отказаха от националния, понеже все той беше виновен за представянето на тези лайна

Няма щото българския фен не е мазохист. Да даде 5 лева и да мръзне за да види как сватбарите ядат бой. Нака че събирай си родата и разкараи от БФС

Не, Тоше. За да си правят чики-рики им дават много пари още в клубните отбори. А и премии за повикване в националния отбор, за командировки, застраховки и медийни изяви. Но работата е там, че чики-рики си правят и всички от управата на съюза и отборите. Защото едно е да си бил добър футболист, а съвсем друго да можеш да мислиш с главата си. Хайде на нападателите им е простено, все пак топката ги е удряла в главата ;(пример чиновникът в Левски Гонзо). Но когато си бил вратар и не можеш да мислиш и не разбираш защо феновете негодуват, а умни футболисти, като Бербатов, Стилиян и Мартин Петрови, намекват или казват открито за необходимостта да започнат промени и вън на онтирагнтите и неразбиращите какво трябва да се направи, но първо от "вмирисаната глава" на българското първенство, това вече е българска бай-ганьовщина.

кога се е върнал от марс, че още не е час с ситуацията???

Играчите си правят чики-рики - и за това ли да даваме 5 лв. ?

Защото никой не ти е фен - на теб и на твоите другари ... идете си! Бойкот и на "професионалната" лига!

Ами заради тебе ги няма плешивец крадлив ненаяден.Боби Михайлов е най-наглия и зъл НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ довел до пълен разпад на БГ футбола, като се започне от детско-юношеските школи и се стигне до мъжкия национален отбор.Открадна всичко до което се докопа.Унищожи всичко,което не се поддаде на корупционните му схеми.Толкова срам,мъка и унижения българския фен никога,ама НИКОГА не е преживявал преди :( А другия плешив крадец-наркоман Лечков си е директно за бесилото!

Отговарям на въпроса. Нямаше фенове, защото нямаше отбор, който феновете да гледат!!!

НЯМА И НЯМА ДА ИМА ПУБЛИКА,ЗАЩОТО ТИ СИ МАФИОТ САМОВЛАСТНИК,МРЪСЕН ГНУСЛЯР!!!НАГЛОТО ЛЕКЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАМЕРЯНО С КАМЪНИ И КОЙ КАКВОТО НАМЕРИ,ДОКАТО НЕУ СЕ РАЗКАРА,ЗАЕДНО С БАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ СИ ИЗМЕКЯРИ!!!СРАМ И ГНУС НИ Е ОТ БФС И БЕЗОБРАЗИЯТА МУ!!!

"Ако Валери беше вкарал .... " е как бе, НиЛо на сухо ли е останала??? Сватбаря би един сватбарски покрай гредата! Куц кон...

Тоя е нагъл като комунист - ти ми казваш не те искам вече, той пак се пъне да управлява. Ай, сектир бе лайна. когато ти, оня наркотрафикант Лечков и другите лайна - Костадинов и сие, се махнете от футбола, може и да се видят фенове на стадиона. до тогава що не дадете националния под наем за сватби. повече пари ще съберете..

А бе, Чики-рики Михайлов. Що не се махнеш вече от кацата? И стига с това определение "лъвовете". Той шефа на футбола Чики-рики Михайлов е с изкуствена грива, вие все 'лъвове' някакви виждате.

Всички кретени от БФС да си подават оставките!

бехме на сватба

Свинята лебед не става

правят взаимно ЧИКИ РИКИ -- сватба , РИКИ ЧИКИ -- геисватба

Относно публиката: Не помня точно годината, най-вероятно 1992 или 1993. На Празника на розата в Казанлък бяха поканили Тото Котуньо. Кметството пусна билетите на безумна цена. Вечерен концерт. Излиза човекът да пее, а стадиона празен. Само официалните лица с покани. Тото Котуньо каза, че ще върне парите, но той пее за публиката, без нея не може. Полицията тръгна по улици и кафенета да подбира младите хора и да ги праща почти насилствено на стадиона. Безплатно. Боби, Тото нямаше вина. Виновно беше безумното градско ръководство. Но за българския футбол ти имаш вина. Иди си. Нека те запомним като великия вратар от 1994 г., а не като унищожителя на футбола в България.

Късно е вече. За голяма част от българите той вече унищожи футбола в България! Уви...

Руснаците биха ти отговорили с една дума: ДУРАК! Тия които се престрашиха и дойдоха на стадиона какво гледаха? Самодоволната ти физиономия!

Ще ти отговоря. Ами много са скъпи билетите:)Пък и пътните до стадиона:)

Когато, започнат да ни плащат минимум по 10 лева на мач, може и да ме впечетли сумата и да дойда да гледам "звездите" на скъпия ни национален отбор!!!! И вместо да се сърди на феновете , Боби нека се замисли при това класиране с насиране, което със сигурност ще се повтори и за световното , не ли редно да напусне поста заедно с маникените и да започнем да градим,това което развалихте - 1994 - 4ти на световното.........

Какво е това "чики рики"?

Боби, ти как мислиш? Каква е причината?

Боби, благодаря ти за лятото на 1994 г. но.... и по 5 лв. да РАЗДАВАТЕ пак няма да напълните стадиона с фенове. Ние идваме да гледаме футбол а не подтичвания на МАНЕКЕНИ. В квартала се стараем и горим в играта много, много повече от тези подбутни-топковци.

Докато мазната , корумпирана " Перука " и шантонерките , а пропо - секретарки и компания по маса управляват футбола ни ще е така защото " перуката " беше добър вратар но като шеф е пълна ама пална нула и некадърник !!!

Фенове на кого, тъпако ?

Толкова ли си малоумен и нагъл, че още се натискаш за този пост бе Косъм? Махнете се със сливенския мангал и свитата наречена "фудболни бизнесмени" от БФС и дано тогава тази игра тръгне и се напълнят стадионите!

Кофти е когато се съберат на едно място нахалство, некомпетентност, гьонсуратлък и олигофрения....

резил а само колоко пари дадха на матеус! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако валери беше вкарал,а ники беше спасил щяхме да ги победим хахаха,ами те тва чики рики от теб са го научили бе тапигжоз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Моето лично впечатление е, че когато играчите дойдат в националния отбор всичко е много добре, тренират, правят си чики-рики, доволни са и като дойде мача се смачкват"??? Ами ето ти отговорът, Перуко! Футболът се играе от МЪЖЕ, а не от татуирани чалгаджийски пе.....та, които си правят взаимно ЧИКИ РИКИ!

"Моето лично впечатление е, че когато играчите дойдат в националния отбор всичко е много добре, тренират, правят си чики-рики, доволни са и като дойде мача се смачкват"???

Наглостта на перуканеца е безгранична точно толкова, колкото и глупостта му. Дори не гледах тоя олигофренски отбор, защото даваха по другия канал Швеция-Холандия. А синтетичната коса пари да дава - не отивам на мач на чалгаджийте. Сами да си се гледат, както и досега.

Толко много лъжи наговорихте г-н Михайлов!Правете си парите....нали това е най важно!А Народ е мрял да я има тази държава!.......малко срам...........Мама ви да ............. долнопробна!

Няма хора защото гледат истински футбол по телевизията!Вие трябва да им давате пари не да им взимате - що за безочливост и наглост!

това е резултата от твоето мвъдро ръководство. защо ли не си го харесваш?

Защото не искат да ти гледат мазната физиономия перука!Разкарай се вече, само проблеми и скандали донесе!

Егати наглостта.И пита защо няма публика.Ами защото вие сте президент на БФС.Подай си оставката и се засрами,ако е останало нещо човешко у теб.Наглост!

Няма отбор - няма фенове...

Нямало фенове ли???:) И тези са ви много...

Родата, комший,близки,познати след голяма кандърма.