Коментари - БГ Тренто на световния връх за трети път поред | corner.dir.bg
назад

БГ Тренто на световния връх за трети път поред

Националният селекционер на България Радостин Стойчев и неговият италиански тим Тренто станаха Световни клубни шампиони за трета поредна година.

Обратно в новината

Коментари - БГ Тренто на световния връх за трети път поред | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

Като гледам какъв е ръководния състав на БФ по волейбол,виждам ясно едно:комунистите и тук са се намърдали и пречат за развитието на волейбола!Докато е така-волейбол нанай!

Моля Ви,поправете ако можете и искате Ястрежебски Вийгел na Ястрежебски Венгиел - което на полски означава " Въглен" - нещо от рода на Миньор Перник. Разбирам,че никога транслитерацията от чужд език не е лесна,но този "Вийгел" си е чиста профанация. Колкото до предложената от мен версия,тя е фонетично точна. Живея в Полша вече доста години,така че поне за това можете да ми имате доверие.

Докато тъпунгерите в БФВолейбол умуват как "да скороят шапката" на Стойчев, той се доказва на терена. Безкрайно честен човек, но лалугерите в БФВ не понасят честността, те си предпочитат да тънат в родната тиня от интриги и задкулисни игрички!

И, какво сега?! Дреме му на Стойчев за вас. Колко и да е неприятно на някой е велик треньор. Вместо на всяка цена да се иска да тренира националния отбор. Ние му търсим "цаката". Той може и без вас. Но вие без него- надали!

Сега Радостин ще трябва да дава отчет (?) на корифеите на БГ волейбола, които се чудят какви неприемливи условия да му предложат с цел той да се оттегли сам. Нещо подобно на БФС.