Изхвърлиха ни от Световното по вдигане на тежести

Българският национален отбор по вдигане на тежести няма да участва на Световното първенство, което започва в събота в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Изхвърлиха ни от Световното по вдигане на тежести | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Коджабашев е за затвора. Първо безпрецедентно ЦЕЛИЯТ отбор беше хванат с допинг. На това световно пък не са подали нужните документи. В същото време всяка година имат държавна субсидия и т.н. Прокуратурата да го разследва тоя, това е безобразие.

Абе,... всички Вие завършили прословутия аФИВ , пардон ВИФ, .. о не беше НСА, видахте ли колко чини вашият закон за спорта.... решихте, че можете да се самуправлявате и еб..те мамата тотално на спорта. Кой плаща за вашия КЕФ... данакоплатеца... Какво прави този хрантутник министъра след като не знае какво правят федерациите... Хайде на къра да копаеш... И без министерство на спорта ще ъде същото... Това от ВИФ сте пълни идиоти ! ! ! !

След като държавата е в ликвидация какво да очакваме от спорта.

Ми да ги закрият тия бастуни.Да не би, да са по-полезни от БАН...

И без това няма по-тъп спорт от тоя...

Toя Коджабашев еа маката на федерацията и щангистите в бг.

Кви сме гълъбинчовци...

Абе, нали продадохме 2 щангисти на Азербайджан за 400 000... Другото е карай да върви. Келепир да има... ПП. Късметлии са новоизлюпените азербайджанци. :-)))

Сега Коджабашев няма с кой да си шмърка(те си бяха голяма партия с Гълъбчо)

Какво значи да го набият,той направо си е за затвор ,защото става дума за България .Това е умишлен съботаж спрямо държавата.

Този Коджабашев проваля поредно световно. Последния огромен скандал беше при него, когато хванаха целия ни отбор с допинг. Причината дали беше в лекарствата ли в друго, но определено този човек съсипа труда и спортната кариера на няколко поколения щангисти!

Не съм изненадан, напоследък нищо хубаво не се е случило със щангите. ..нашите щангисти са май най-назобаните на тази планета.

Не само да го набият и да го Натъковат, аз ще намеря кои да го натъкова!!!!!!!

Типично по български. Сега щангистите да отидат и да набият Антон Коджабашев, а в бъдеще да са по-гласни и да протестират повече при избиране на некадърници на ръководна длъжност.