Коментари - 34-годишен сънародник разказа играта на Зверев в Ню Йорк (резултати) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

звучи меко казано странно. не са ли и двамата с германско гражданство все пак. съ-народ-ник. мислех,че руснаците и германците са различни народи, но щом сте казали... за останалите си подвизи по заглавието - по-долу е казано какво и що.

Една новина не можете да напишете като хората! Тъкмо се запитах кой е този наш сънародник, за да стигна до извода, че бил германец, който се оказа сънародник на Руснака Зверев. Да ви имам новинарника безхаберен!

Ако вярваш, че има 34-годишен българин на US Open мисля, че проблемът е в твоя телевизор

Аз с телевизора съм си наред. Само дето желанието за остроумност води до излишни опити за изхвърляне с поука. Както и да е. Радвай се на жалкото представяне на Гришката и си топай топката, мечтаейки си някой да се изкачи на върха от нашата изстрадала татковина...

... и аз се заблудих. Можеха да напишат примерно "34 годишен сънародник на Зверев му разказа играта", а не да се правят на интересни, каквито не са...

.... и Гофен и Тийм се оправиха след кризи, да видим нашия Асковски каун дали ще се оправи или ще поеме завинаги пътя надолу... За това веднага трябва да смени некадърните си треньор Валверду и мениджър Стоименов-Малеев - без никакво колебание и веднага да ги гони...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е решението Гришкаааааааааа..., другао нямааааааааа...!!!!!!

Трябва да си оправи бекхенда , защото и малките деца знаят , че е гола вода .