17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво толкова прави?И той рита топката като другите! Да не би да е мозъчен хирург??!!Като се почне една шумотевица около тези драми с т.н "футболни" звезди!!!Да им имам драмите с многото пари!Ама и на тях не им е лесно.Какво да се прави сър-съдба!

Все някога щеше да стане, няма вечни неща

еми това е, играе за пари, не за клуба

ЛЕО МЕСИ ИДВА НА СТАДИОНА НА ФК ГОВЕДАРЦИ. ЗАЯВИЛ Е, ЧЕ ИСКА ДА ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ ПРИ ПЕКЕНЙО ПЕЛУКЕРО И МАЛКОТО КОТЕ, КОИТО ПЪК НИКОГА НЕ СА Я ПОЧВАЛИ. ЛЕО Е КАЗАЛ, ЧЕ ДА Е ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА НАСКУ И ДЖИЗЪСА Е НЕГОВА ДЕТСКА МЕЧТА.

Не бе, объркал си се. Искал петолъчка на челото. И да види кочина отвътре. В коя клоака ви произвеждат такива дебили скудоумни :-)

Ужас, дано е блъф. Жалко е ако се разделим по тоя начин

Ти самия си ужас,бре смотаняко!Ега те у фенчето затрито!!!

...моето момче ,ти пълен Оли Гофрен а и да не се раделиТЕ ....резултата ще е пак същия ,което е истинското жалко нещо в случая !!!

Спокойно, ще има "обрат"! Ла Лига без Меси ще загуби огромни суми. Освен ако наистина не са малоумни тези от ръководството.

Спас Делев освободи място в Арда . Меско ще пасне като чикия на пясък.

Ти си тотален нещастник, като всички плюещи неосъществени тотални нещастници тук.

Не съм канил гости педали .

Я марш обратно да чистиш кенефите! Кой ти е разрешил почивка, цървул смотан?

Гледах го в мачовете за купата на Южна Америка, в отбора на Аржентина срещу Бразилия, беше безлично слаб, далече е от това, което беше, сега най много да го вземат в Китай или Турция

Няма проблем, вземаме го в Левски! Само трябва да се разберат с Божинката кой да е отпред, и кой - отзад, в нападение де!! Па като чета, че и Роналдо напуска Ювентус ......

На Николета кой ще бие и задна ножица за поредна футболна драма.

Николета ще е между двамата, кой - откъдето се случи!

Когато си млад, прави фокуси с топката, мислиш само, и искаш играта, тя завладява съзнанието ти и искаш само нея. Но, когато имаш агенти, рекламодатели, фурболни шефове 3 яхти и 5 ферарита, в повечето случай, забравяш каква игра играеш. Не защото не играеш, а защото сменяш топката с химикалка

меско ще стане треторазряден играч, какъвто си е, когато попадне в клуб, който не е потроен специално за него...

Ти не само си велик разбирач, но си и велик майстор с топката. Едиственият ти проблем е, че не са построили отбор около тебе, и че Меси щеше да ти оси вода и дати лъска обувките, нали?

Аве много ги разбираш нещата. Пък си и открехнат като повредена врата на кенеф. Аре ся иди да нагледаш овцете, че докато зяпаш в нета пак ги изтърва.

На 34 години - време е за пенсия

bufon kolko e

Той е голям играч мислия, че 380-390 лв пенсия ще му дадат. Ще си угажда.

Сега да видим, колко истински фена ще останат на Барселона :)

Аз оставам и без Меси клубът е велик!!!

Успех Лео!!! Барса е над всичко, благодаря ти за всичко, което даде на клуба!!!!

Вратар е...

Отнасяше се за Буфон - малко по-нагоре.

Жалко. Меси трябваше да отстъпи от финансовите си изисквания. Барселона го направи футболист и от тях той спечели над милиард. Дори да фалират, е редно да остане и да капитанства в регионалните дивизии. Но това са си мои схващания, сигурно остарели и сантиментални.

Футболът отдава не е игра, футболът е бизнес, индустрия. И все един играч, треньор, или фен е само един детайл от една машина за пари. Какво е меси, или някой друг, просто един болт, или гайка, и във всеки един момент, могат да бъдат развити, заменени с нова гайка, и на боклука. Вашното е машината да върви, а не някакви си болчета

И аз съм социалист.

Сплескан си ти .

Играта за пари пак е игра. Трябва първо да си изясниш какво означава "игра". На терена играят, не простират дрехи, не ловуват пъдпъдък, не учат уроци, не свалят мацки, а играят една игра с правила, пък ако ще да е за пари!

гeйка!!!

Сега в Медковец или Брусарци, там му е играта :))

Браво БАРСА! УМЕН КЛУБ! ШУТ У ГЪЗОТ НА ПАРАЗИТА. ДА ХОДИ ДА ИГРАЕ У БОТЕВ ВРАЦА.

Катуна се отърва от ненужното джудже. Сега ще ходи при старата госпожа защото най добрия освобождава място.

Те да не са луди да го вземат. Кон с кокошка ли ще заместят.

България гори, цените скачат, вируса се завръща, няма правителство, но новина номер 1 е БОМБА ОТ БАРСЕЛОНА някакъв милионер щял да рита празна топка от името на друг отбор и то ОФИЦИАЛНО! МАЛЕЕ ЗА МАЛКО ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ. ТАКА ЛИ СЕ КАЗВАТ ТАКИВА НОВИНИ БЕ ЖУРНАЛЯ-ДРАСКАЧИ ДАЙТЕ ГО ПО МЕКО.

Дай да вземем да ревем, че нямало правителство или че нямаш пари да си купиш вафла, щото ръцете ти навряни еди къде си...

Аре, чао!

Тъпото е, че не го продадоха предното лято на Ситито, където май даваха за него 250 милиона евро. Плюс заплатата му тогава, щяха да са много по-добре чисто финансово.