17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи клишета.. а някои чака нещо от тоя чехльо. Българският футбол има нужда от правила, които да важат еднакво за всички - като се почне с финансовия феърплей, БФС, тв правата и се свърши със съдийството..!

Берба,моля ти се концентрирай се върху Етър. Левски и ЦСКА ще се оправят рано или късно споко. Ти гледай сега Етър,там е по трудно.

ама от българи,а не от маймуни

Точно така, концентрирай се върху работата си в етър. Като почнеш да даваш твои пари някъде, тогава говори. Само далавери искаш да правиш, ще заприличаш на Балъков. Акъл и аз мога да дам, ама пари не мога.

Тоя кой беше ?

на кой нормален човек му дреме за малоумния ви футбол бе, тиквеник

То човек го пускайте ако трябва да се помага за повръщане

Биха му шута от Англия, сега почна да се изказва тука

Как кой? Господин Митко.

Ами НЕ, има нужда от силни отбори, дали ще се казват Левски и ЦСКА или Монтана и Миньор, няма никакво значение!

това не е верно. Немаме нужда от циркове, хранилки за мениджъри и играчки на властимащите. доре не показват фудбол на тиренът.

И защо да му трябват силни Левски и ЦСКА? На българския футбол му трябват силни честност и всеотдайност.

Добави и от Индия----

наркотрафикант и педофил

Берба иска да каже Литекс и Левски ама кат нема кинти НЕ става! Отборчето на народа нещо се е запътило към В групите то и Локото ПД зело събира кинти от дрогираните майни?!

Българския футбол няма нужда от Димитър Бербатов,който от мързел не искаше да играе за България.Той е предател и отстъпник и няма право да се занимава с българския футбол

Когато ЦСКА и Левски крадяха футболисти по татово време бяха силни. Защо да трябва да са силни и сега? Другите отбори за какво са? Само за донори?

Бербатов да се съсредоточи като помошник треньор в Етър. Не искаме повече футболисти-далавераджий.

Българският футбол има нужда от честен футбол в най-ранна детска възраст, а не от клубни имена. Сещаш се, какво ти говоря.