Коментари - Григор официално загърби Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ТО ТОВА ДОКАЗВА НА БОГОТВОРЯЩИТЕ ГО, ЧЕ НЕ Е НИКАКЪВ БЪЛГАРИН И НЕ ИГРАЕ ЗА ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕГО ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, КАКТО И РОДОЛЮБИЕ И ПАТРИОТИЗЪМ СА ЧУЖДИ ДУМИ, ВАЖНИ СА МАНГИЗИТЕ, КОИТО ВЗИМА ОТ ЕДИН МАЧ, СЛЕД КАТО ГО СТУПАТ ОЩЕ В ПЪРВИЯ МУ МАЧ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИГРАЕ. ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ, НО НИЕ ВСИЧКИ СИ ГО ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е. СПРАВКА ЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО ОТНОШЕНИЕ Е НАПРИМЕР НА ГОЛЕМИТЕ ТРИМА ФЕДЕРЕР, НАДАЛ И ДЖОКОВИЧ, ДА НЕ ДАВАМ ПРИМЕР И С ОЩЕ ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ ИЗВЕСТНИ ТЕНИСИСТИ. СРАВНЕТЕ ГРИШО С НОВАК ДЖОКОВИЧ. ПОВЕЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗЛИШНО ДА СЕ ГОВОРИ И КОМЕНТИРА ...

А бе червени нещо сте се объркали Гришо не е от герб

И що все фамилиарно ?това лайно взе 1,6 милиона уж за подготовка за миналатат отби номера падайки за 45 минути и веднага отлетял... сега няма кинти .

Малоумник. Григор за Рио е получил точно толкова колкото останалите олимпийци - за целия цикъл от 4 години - 250 хиляди лева. За разлика от останалите спортисти, които получават всяка година пари за подготовка за световни и европейски първенства Григор за 4 години е получил 250 хиляди. Толкова е получила и Цвети Пиронковка и всеки олимпиец. За разлика от тениса борци,щангисти, лекоатлети, гимнастички и други освен тези 250 хиляди, ежегодно получават и средства за други прояви. Григор е популяризира България повече от всички останали накуп.

ти си лайно и пе...ал

Има си свой живот и разбирания! Да! Добре щеше да е да играе за България ,така е. Единствено той щеше да е разпознаваем . Всичко друго ще е пълнеж и статистика. И ако Григор се провалеше на Олимпиадата,всички лайна щяха да са отгоре му.А ако направеше нещо позитивно дебелаците(знаете ги)и цялото правителство щеше да се нареди до него и да си пришива успеха! Прав е Григор

Kalin

Ми то и да беше отишъл разлика няма така че поне така няма да се срамуваме ако отпадне първия кръг

Че на Олимпиада се печелят медали и само престиж, а на турнирите се плаща, дори и да те сритат още в първия кръг. Толкова. Край на дебата. И да не можеше да участва поради обективни причини, поне трябваше от кумова срама да си направи устата! Нали така, бе, Гришо нерегистриран???

Прости излязохте вие не Григор, обяснено ви е на чист български, не може да участва и да иска, за това и не участва. Купа Дейвис е бита карта, няма защо цъка топката в група "ц" не са му на.... Да го духате, той най добре си знае работата. Какво трябва и какво не. Не му се бъркайте мекерета.

Е то Олимпиада я има, я не. Човека да си гледа кефа, не му е работа да се пъне да ни представя на Олимпиадата, дето така или иначе медал няма шанс да видим, спорта в БГ отдавна умря и без корона вирус, то от нашето управление по-страшен вирус няма...

Просто момче излезе Григор, жалко. Дедите ни са се връщали от странства, за да участват във войните за Обединение на разпокъсана България. Да е жив и здрав да си харчи честно заработените пари, но неучастието на Олимпиада под българското знаме няма нищо общо с думата Родолюбие.

След като беше обвинен, че е получил пари за ОИ в Рио, суми които са получили всички бг участници, сега вече 4 години не е получил и една стотинка. Никой не може да има претенции към него. Останалите български представители, които се финансират ежегодно от бюджета ще ни представят достойно в Токио. След помията, която се изля срещу него преди 4 години има пълното право да загърби ОИ.

Освен тази пумия какво се оказа че голяма част ор разходите по националния отбор миналата година той ги е поел за състезанието. Иначе хейтъри да го оплюват колкото искаш!!!

то и да идеше пак файда никаква, само ще харчи държавна пара

Няма бивш председател . Предател за цял живот !

Няма бивш предател !

Ти "Фройд" си лош човек!

"Загърби" - тоест НЕ УСПЯ да се класира за Олимпиадата!

Май изобщо не знаеш какво е тенис, ама коментираш. Класирал се е, но за да отиде има изискване да играе за купа Дейвис. А той не играе, което означава, че съвсем съзнателно не иска да ходи на олимпиадата и е разбираемо, след глупостите, които се пишат за него по повод предното му участие. А щом това те радва - бъди рахат!

ТАКА Е!

нищо не е загърбил човекът просто е играл на сигурно