17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този приключи с тениса.

Прогнозата ми в началото на годината когато нашия беше 3 ти беше че ще е извън топ 10 в края на годината. Обаче нашия надмина и най смелите ми очаквания и май ще е извън топ 20 даже за извън топ 30 е възможно. Синсинати са 1000 точки плюс 1500 от турнира на най добрите 8 това са 2500 точки от които той да защити 100 в Синсинати. Очаквам и ужасно слаб US open за да затвърди трагичния сезон това го пиша със съжаление но срива при нашия е огромен!!!

Повечев секс, по-малко тенис.

Kenn1111

То той няма мачове но някои си правят реклама и кво да гледаме там?

Не напразно всеки казва стари поговорки ,та и аз да кажа. Едно време не са правили секс преди битка ,за да има войника тестостерон и да се бие добре. Гришо залитна по секса и резултата падна.

Данта е иб/ал та змаеш?

Сещате ли се за резултата?!

Ха дано антибългаринът се свлече по 20 цата! Ще бъде много добре. Моля се!

Почивка му е майкята - със изиграни средно по мач и половина на турнир няма как да не се е преуморил. Или пък е решил поне в нещо да прилича на Надал и Федерер, които си вземат такива почивки.

До края на годината е много вероятно Григор да не спечели много нови точки, но ще загуби 3000, което ще го прати 25-ти в класацията - нещо по-реално и ще успокои привържениците му.