Телкийски няма да пътува за Италия

Димитър Телкийски е наказан и няма да вземе участие в световната квалификация с Италия в сряда, информираха от БФС, цитирани от БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Телкийски няма да пътува за Италия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечо си е Мечо и е номер 1 и го показа на мача, благодарение на него националите успяха да запазят шансовете - все пак Мечо носи левскарския дух....

благо е много добър по душа.като манекен е много фотогеничен,но има мачове в които не може да си хване топка горкия.

спокойно бе момчета, италианците са също напрегнати, както наште. Излизаме, играем, смазваме ги, вземаме 3-те точки и да се оправят. Дано лъвовете повярват в себе си. Италия не е това страшилище, което бе преди години.

Naistina jalko ,no kogato Blago igrae s hys naistina igrae dobre...Uspeh na Lyvovete!

Благо е по добрия. А и ние го пазихме за мача с Италия и то титуляр. Затова невлезе на мача с черна гора. С тия туповни шутове... 2 гола на Благо 1 на Бербавот, 1 на Стилиян Петров и 2 на Мартин Петров. И 1 на Домовчийски. Домовчийски трябва да е на върха а не оня Рангелов. И така ...илиза че бием Италия с 7:0 . Или хайде 7:1

мечо и другите мечета италианците ще им напълнят шошоните.и да се научат да бият във вратата те искат да влезат с топката във вратата това става но в махленските мачлета.

ама много интересно треньорът как е останал като гръмнат като предният картон на телкийски е даден в предния мач на същия тоя треньор??!! интересно къде му витаят мислите на треньора и за толкоз ли много неща може да мисли?

Много жалко. Той играе добре!